[ X ]
[ X ]
FRESH
Comedy Zebra Show a publicat UN NOU FILMULEȚ: „Valentina și-a găsit ...
Irina Rimes a lansat CEA MAI AȘTEPTATĂ PIESĂ de pe albumul „Comsos”!
S-A REPROFILAT! Miss Moldova 2017 are O NOUĂ ACTIVITATE: „Odată ce ...
PIESĂ NOUĂ de la Natalia Moraru: „Este o melodie veselă, vie și care ...

NUNTĂ în februarie! Andrian Buligari: „Am celebrat căsătoria alături de persoanele dragi sufletului nostru” FOTO//

Andrian Buligari, asistent de deputat, și Reghina, deja soția sa, au jucat nunta în luna februarie curent. Cum a fost petrecerea, cine le-a fost alături, de ce recomandă să organizarea unei nunți în anotimpul rece, dar și alte detalii de la eveniment, mirele a dezvăluit pentru SHOK.md.

„Nunta avut loc acum câteva zile, pe 18 februarie, în Chișinău, la o sală de ceremonii. Dacă e să răspund cum a fost: repede, frumos și vesel :)

Îmi place iarna, de fapt și vara îmi place, nu mai zic de toamnă sau de primăvară. Găsesc frumosul în fiecare anotimp și, în general, găsesc pozitivul în tot ce mă înconjoară. Dar revin la întrebare, îmi place iarna. E anotimpul care ne aduce multe surprize, e anotimpul care în care sunt născute multe persoane dragi, soția sărbătorind ziua de naștere chiar cu o zi înainte celebrării nunții (17 februarie).

Recomand iarna. E mult mai comod de organizat evenimentul. Ne-a luat puțin timp și e foarte și foarte ușor. Din start nu înțelegeam „plângerile” unora pe seama organizării nunții, acum și mai mult nu le înțeleg, e o plăcere să organizezi evenimentul și am făcut-o cu mare drag (dacă e nevoie, ofer consultanță gratuită). E ușor iarna, sălile sunt mai puțin solicitate și am impresia că personalul e mai amabil decât de obicei, muzica, și celelalte detalii ale unei nunți sunt cu mult mai ușor de organizat. Și invitații – iarna nunțile sunt mai dorite, mai puține evenimente de socializare și poftim, o nuntă e o soluție și e chiar binevenită.

Am descrie simplu, celebrarea căsătoriei noastre, alături de persoanele dragi sufletului nostru. Un eveniment care a reunit prietenii pentru discuție pe fundal muzical. Au fost și câteva tradiții, nu multe, chiar dimpotrivă, am vrut să fie totul lejer, fără multe formalități.

Invitații spuneam, persoanele dragi sufletului nostru, oamenii care îi cunoaștem și ne cunosc, persoanele care s-au bucurat de familia nou-creată și cărora noi am vrut să le împărtășim această bucurie. Datorită evenimentului am reușit să văd prieteni plecați peste hotare, unii de mult timp și la mari depărtări, chiar am fost plăcut uimit de mobilizarea acestora pentru a fi prezenți la eveniment, apreciez efortul lor. Au fost majoritatea tineri, veseli și care au făcut cheful din plin. Ne-am simțit foarte bine.

Decor, rochie și alte detalii de acest gen au fost pe seama soției, am avut o divizare a muncii J

Nașii Igor și Laura sunt niște oameni extraordinari. Suntem, în primul rând, prieteni și ne cunoaștem de mult timp. Ne mândrim cu ei, sunt un exemplu frumos de familie împlinită.

Luna de miere va fi, dar – puțin mai târziu. Sperăm că va fi vara, atunci când eu voi putea lua concediu dar, în primul rând, soția va avea timp liber (e studentă la medicină și la ei absențe și posibilitatea de a avea ceva timp liber prin definiție nu există)”, a povestit Andrian.

SHOK.md

 


MAR 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...