[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Angela Brașoveanu a lansat, la Paris, CARTEA cu bucate și vinuri moldovenești, la care a muncit câțiva ani, împreună cu Roman Rybaleov! FOTO//

Jurnalista Angela Brașoveanu a lansat, la 6 septembrie curent, la Paris, carte „MOLDOVA – oameni, locuri, bucătărie și vin”, realizată în colaborare cu fotograful Roman Rybaleov, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Facebook, autoarea a vorbit despre lansarea care a avut loc în capitala Franței, cu vin și plăcinte:

„Multumesc tuturor care au facut efort de timp si kilometri ca sa ajunga azi la lansare! Leei Art, eroina absoluta, care, cu copil nou nascut, s-a ocupat si de vin, si de carti, si de carat placinte de la 45 km de la Paris, si lui Tatiana Țîbuleac, care, ca moderator, a fost atat de ingaduitoare cu mine ca niciodata incat m-a lasat in viata, lui Boris Cremene, care s-a carat tocmai de la Bilbao, lui Mircea Blaj si Snejanei pentru ca au venit de la Amien, dragilor Lilia Foalea si Vovocika, Cristina Rotaru Tarna, Lorina Balteanu, Valeriu Loghin, Vitalie Vovc, , Lina Berghi, minunatilor tineri pe care i-am cunoscut, francezilor care au fost curiosi si tuturor celor care nu am ajuns sa-i cunosc pe nume, dar sper sa le fi placut si cartea, și vinurile”.

Acum câteva zile, fotograful roman Rybaleov a dezvăluit că a muncit pentru această carte timp de 3 ani. „În toată Moldova, de la bunicuțe până la restaurante, la vinării + fotografii realizate în toată Moldova în ultimii 15 ani. Și iată numele meu pe coperta unei cărți groase, consistente”, a dezvăluit el.

Angela Brașoveanu anunța lansarea cărții încă de la începutul anului și oferea unele detalii despre lucrare. „352 de pagini de arome, aburi dulci, gusturi uitate, extrase din hornuri afumate de țărani, dar și din parfumatele caiete ale unor boierese refugiate prudent prin alte țări”, a menționat ea, totodată, precizând că, a parcurs „cu minunatul Roman Rybaleov, sute de kilometri pe drumuri de țară și de asfalt închipuit, am agitat zeci de furculițe, am zis mmmmm, am zis oooo, am zis ah, am înghițit în sec, am gătit centnere și am mai fi gătit. Dar trebuia de pus un punct odată și odată (cine nu știe cât de groaznic este domeditor, o să afle în curând) și l-am pus”.

SHOK.md


SEP 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...