[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Anunțul Asociației MĂR - CÂND SE REDESCHID restaurantele și cafenelele: „Am obținut aviz pozitiv”!

Pe parcursul ultimelor zile, Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR) a lucrat intens împreună cu autoritățile publice, pentru a elabora și aviza protocolul de conformitate a condițiilor sanitar-epidemiologice, care ar putea asigura reluarea activității sectorului ReCa (restaurante, cafenele). Drept urmare, a obținut și un aviz pozitiv din partea ANSA, prin care se recunoaște conformitatea măsurilor care trebuie întreprinse în procesul de relansare, informează SHOK.md.

„Deci, cu multă responsabilitate și conform protocolului, ne pregătim pentru redeschidere, începând cu 1 iunie” – anunță MĂR.

Asociația, având acest ghid de reluare a activității, îndeamnă sectorul ReCa să se pregătească pentru redeschidere, respectând în totalitate aceste reguli.

Trebuie să înțelegem că una din precondițiile relansării este adaptarea la cerințele și măsurile recomandate de autorități. Aceste reguli stricte ne vor permite să oferim siguranță angajaților și clienților. Vorbim de adaptarea condițiilor pentru garantarea distanței sociale, asigurarea igienei personale și reducerea la maxim a riscului de infectare. Vom lucra la necesitate și vom oferi asistență membrilor asociației, în procesul de adaptare la noile realități, atât la nivel de pregătire a localurilor, cât și la nivel de instruire a angajaților. De asemenea, pe parcursul următoarelor zile vom lucra la o instrucțiune grafică, care să reflecte aceste reguli și să ofere claritate unităților de alimentație publică, fără a lăsa loc de interpretări.Avem mult de muncit ca să putem deschide în siguranță ușile pentru angajații și oaspeții noștri” – comunică ei.

Protocolul de conformitate a condițiilor sanitar-epidemiologice îl găsiți aici

SHOK.md


MAI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...