[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

Are 3 COPII - Suzie, Semion şi Savelii! Miss Moldova 2007 a povestit cum a ajuns la „o gașcă de 3S”!

Antrenoarea de fitness Ina Kishlaru, Miss Moldova 2007, este mamă a trei copii – Suzie, Semion şi Savelii. Ea a dezvăluit cum a ales numele lor, informează SHOK.md.

„În timpul primei sarcini mă gândeam la două nume, Sofia și Kira, îmi plăceau la nebunie. Însă, cu cât mă apropiam de ceasul nașterii, cu atât mai mult nu mai simțeam aceste nume și eram dezorientată, ba chiar tristă, fiindcă pentru mine alegerea numelui era un lucru foarte important.

Într-o seară, cu trei săptămâni înainte de naștere, vine soțul și chiar din ușă mă întreabă: draga mea, cum îți pare numele Suzie? Eu mă uitam la el de parcă l-aș fi văzut pe Cupidon, care m-a străpunsese cu săgeata lui micuță și mă înțepenise ca pe o îndrăgostită desăvârșită. Ei, după cum ați înțeles, asta a fost și timp de 3 săptămâni, o vizualizam cum o țin în brațe și o pupăcesc pe Suzie a mea.

Pentru cel de-al doilea copil am vrut numele să înceapă cu litera S ”Răsfoind” Internetul, am citit despre toate numele cu această literă, apoi mă uitam și pe calendarul ortodox și citeam în stele și oriunde. Apoi, dintr-o dată, când l-am simțit cum se mișcă sub inima mea, am știut că numele Semion va fi perfect pentru băiatul meu cel mai mare. ⠀

Pentru al treilea copil deja aveam numele care, după toate constelațiile și premonițiile galaxiilor vecine, se potrivește perfect – Savelii. Iată așa avem noi o gașcă de 3S”, a scris Ina, pe Facebook.

Cristina TOMAC


OCT 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...