[ X ]
[ X ]
FRESH
Să fie vorba de UN ADMIRATOR? Diana Grigor a împlinit 28 de ani și ...
Natalia Barbu a lansat NOUL VIDEOCLIP: „Piesa asta cumva m-a conectat ...
NUNTA DE HÂRTIE! Dana Markitan, despre căsătoria cu Radu Zaplitnîi: ...
Există VIAȚĂ DUPĂ DIVORȚ! Katy Rain: „Este cineva”

Are 7 copii, dar NU ARE AJUTOARE în gospodărie! Marina Cârnaț: „Chiar de ne-am permite, nu am angaja”

Marina Cârnaț – mamă a 7 copii, soția ex-membrului CSM, Teodor Cârnaț, a dezvăluit că nu are nici un ajutor în casă și, chiar dacă și-ar permite din punct de vedere financiar, oricum nu ar apela la ajutorul altcuiva în casa lor, informează SHOK.md.

Mămica a scris, pe Instagram, că atunci când trebuie să meargă undeva, soțul îi ia locul. „Am ajutoare? Bone, femei de serviciu, șoferi etc.? 😅 Nu – la toate!
In primul rând, suntem o familie cu venit mediu, iar in al doilea rând, chiar de ne-am permite, nu am angaja nici un ajutor, fiindca ne descurcam singuri.
E simplu: bona nu am, pentru ca stau acasă, iar atunci când am nevoie sa ies, sotul îmi tine locul. Atunci când mergeam la munca, o făceam din placere (nu din necesitate financiară) și part-time; mereu îmi alegeam activități care sa îmi permită sa lucrez și de acasă. Totodata, ne dorim sa fim prezenți activ in viața copiilor noștri și sa ia cât mai multe lucruri pozitive anume de la noi, părinții.
In acelasi context, am ales sa fie calitatea la curățenie mai joasa, dar sa deprindem picii nostri sa aibă grija de ei înșiși, de lucrurile și locul lor de trai, dar și de aproapele lor”, a scris ea.

SHOK.md

 


AUG 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...