[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Are DĂDACĂ ȘI MENAJERĂ „la fund”, de asta reușește atâtea…! Lilu Ojovan: „Mi se revarsă fierea de atâta amărăciune”

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan afirmă că vede de multe ori comentarii în care e „acuzată” că are dădacă și menajeră și, astfel, reușește să se implice în multe activități, informează SHOK.md.

Lilu, recent, într-o postare pe rețelele de socializare, a pus punctele pe „i” și a mărturisit că îi este obijduitor să audă asemenea lucruri.

„„Diva” cu peticuța în mână. Pentru ca de multe ori mai dau peste comentarii “bune la suflet” scrise la Interviurile mele și mi se revarsă fierea de atâta amărăciune. De genu – “ ei dap și eu așa pot cu dădaca, femeie de serviciu la fundul meu, cum are ea – (adică eu). Și dacă ar fi adevărat nu mi-ar fi “obidna” așa gen de comentarii😂. Nu dădaca ne-a crescut fetele – noi și pe alocuri ajutați pe bunici. Nu îmi strânge altcineva paturile și praful de sub ele, nu îmi calcă nimeni chiloții (nici chiar eu) Chiar dacă recunosc, mi-ar ușura munca – eu ador sa fac curățenie in casa mea. Așa îmi fac ordine și in cap nu doar prin dulapuri. Așa îmi arăt afecțiune și grija față de casa mea, oaza mea in care ma încarc cu energie și îmi cresc copiii. Va pup fetelor😘 muncitoarelor. Noi putem fi cum vrem, principalul cu demnitate sa ne privim de fiecare data când ne vedem in oglinda ❤”, a scris jurnalista.

lilu

SHOK.md


SEP 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...