[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că ...
Damian Spinei, despre EXPERIENȚA de la „Românii au Talent”: „Am avut ...
Și-a arătat SÂNII ÎN TOATĂ SPLENDOAREA! Modelul Dorina Darii – purtând ...

Are Moldova, totuși, MEDALIE la Jocurile Olimpice? Cele mai NOI DETALII în cazul Tarnovschi!

La 16 august, anul curent, Serghei Tarnovschi, reprezentantul R. Moldova, a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportivul nostru a terminat al treilea finala de Canoe Sprint, individual, pe distanţa de 1000 m. Ulterior, el a fost acuzat de dopaj. Deși au trecut mai bine de 2 luni de atunci, R. Moldova așa și nu cunoaște dacă mai deține sau nu medalia respectivă, notează Curentul.md.

Solicitat, prim-vicepreședintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv din R. Moldova, Nicolae Piatac ne-a relatat că, nu există încă o decizie finală vizavi de cazul lui Tarnovschi.

„Noi așteptăm rezultatul final să ne fie transmis. Acesta trebuia să vină pe data de 27 septembrie, dar încă nu ne-au oferit un răspuns concret, dacă s-au depistat încălcări sau nu. Și chiar ne punem întrebarea de ce nu se pronunță și de ce nu ne-au oferit încă răspunsul”, ne-a spus el.

Piatac susține că, din această cauză Comitetul Național Olimpic și Sportiv din R. Moldova se confruntă cu o problemă serioasă.

„Deocamdată nu avem un răspuns concret, Serghei Tarnovschi nu poate participa la cel de-al doilea Strat Dublu, adică la ce-a de a doua distanță la Jocurile Olimpice. El a înaintat în judecată Federația Internațională Canoe, iar cazul este gestionat de către un bun avocat din America, deocamdată nu avem răspunsul. Asta este problema cea mai mare. Cazul e examinat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Lausanne. Așteptăm răspunsul, ulterior vom decide ce să facem”, a mai adăugat el.

Serghei Tarnovschi și antrenorul său, urmează să primească de la Guvernul R. Moldova, dacă vor reuși să păstreze medalia obținută la Rio, câte 2 milioane de lei.

Sursa: Curentul.md


OCT 19, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...