[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Are o COLECȚIE IMPRESIONANTĂ DE CRAVATE! Gheorghe Gonța: „Așa cum invit politicienii la emisiunile mele, așa e și cu cravatele” FOTO//

Prezentatorul TV Gheorghe Gonţa are o colecţie de cravate, unele sunt dăruite, iar altele – cumpărate. Astfel, pentru SHOK.md, a dezvăluit câte are în total, dar şi cum își alege cravata pentru emisiune, informează SHOK.md.

„Niciodată nu am numărat câte cravate am, probabil câteva zeci. În poza dată, de fapt, sunt majoritatea dintre ele, altele fiind strânse pentru a fi aruncate, dar parcă încă nu mă lasă inima. Și nu pentru că nu mi-ar mai plăcea, dar sunt prea vechi și nu mai pot fi supuse reabilitării oricât mi-aș dori, așa că viața-i viață și-n cazul lor.

77257393_2625645734169115_1270790680112791552_n

Multe dintre cravate îmi sunt dăruite, dar cele mai multe le-am cumpărat eu. Nu prea amețesc când le cumpăr, deoarece imaginația mea la acest capitol e limitată – îmi plac negre, albastre și roșii și deja derivatele acestor culori, așa că eu pierd mai mult în drum spre magazin ca să iau cravată, decât în magazin ca s-o aleg.

Nu am nici o cravată preferată, chiar nici una, toate pe care le cumpăr eu, sunt frumoase!

Avantajul cravatelor e că poți să porți aceeași cămașă și același costum ani la rând și nimeni niciodată și nicicum nu va remarca asta dacă de fiecare dată ești cu altă cravată sau le schimbi cât mai des cu putință”, a dezvăluit prezentatorul.

De asemenea, Gonţa a spus cum îşi alege cravata când are emisiune.

Așa cum invit politicienii la emisiunile mele, adică după un anumit ciclu, așa e și cu cravatele. Bun, pentru unii invitați, uneori, îmi iau cravată în conformitate cu culoarea de partid a invitatului, creându-i senzația că e acasă, în cercul său, omul se lasă pe-o ureche, pardon de expresie, iar după asta începem să-l batem. Dar știrea nu e asta.

Trebuie să vă spun că oricât de straniu ar fi, eu nu pot face nod la cravată, deci nu eu mi le fac, n-am habar cum e asta. Recunosc că niciodată nu am încercat și nu am vrut să învăț. Mi le face regizorul emisiunii mele. Și știți când și de ce a învățat? Când a aflat că eu nu pot, adică tare mulți ani în urmă. Atunci s-a uitat pe Youtube și de atunci, aproape în fiecare joi, adică când am emisiunea, mă ajută. Dar dacă lipsește în acea zi, adjunctul lui mi-o face, el tot din această cauză a învățat, așa că eu am niște colegi de muncă cu care mă pot mândri cât sunt ei de buni cu mine,” a conchis el.

Cristina TOMAC


DEC 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...