[ X ]
FRESH
Beyonce a ținut o dietă restrictivă. A recunoscut că era tot timpul ...
Face SPORT încă din studenție! Dorian Furtună: „Sportul este cel mai ...
REVINE LA RADIO! Doina Danielean: „Iată PROIECTUL de care vă tot intrig ...
Un actor celebru, fostul soț al Monicăi Bellucci, a devenit din nou ...

Are PLANURI GRANDIOASE pentru acest final de an! Olga Blanc: În 2018 vreau să încep totul de la zero

Designerul Olga Blanc mai are câteva lucruri care nu sunt puse la punct în acest an. Astfel, contactată de SHOK.md, ea a oferit detalii despre dorințe și planuri pentru final de 2017.

„Sfârșitul anului este întotdeauna cea mai dificilă perioadă pentru mine, deoarece trebuie să termin tot ceea ce am planificat pentru acest an. Eu cred că, lucrurile neterminate absorb energia din noi și invers – toate lucrurile pe care le aducem până la sfârșit ne dau energie și putere. De aceea, încerc să nu iau lucruri neterminate cu mine în noul an și să încep fiecare an de la zero”, a spus Olga.

Totodată, designerul planifică călătorii în străinătate. „În ceea ce privește planurile pentru aceste două luni, în afară de ceea ce am spus deja, planificăm încă două călătorii în străinătate, vom lansa o colecție de rochii de cocktailuri pentru Anul Nou, lansăm site-ul actualizat și, în sfârșit, online shot O’Blanc. De asemenea, lucrez acum la o colecție de vară, pe care, cred să, o finalizez înainte de anul nou”, a mărturisit ea, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC

 


NOI 9, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...