[ X ]
FRESH
O NOUĂ IDILĂ în showbiz! Miss Moldova 2017 S-A CUPLAT cu un interpret! ...
Daniela Ciocanu – ÎN COSTUM DE BAIE, la 2 luni de la naștere! „Și ...
Compania de consultanţă şi promovare a imaginii POLIEXPERT marchează ...
Interpreta Tatiana Spînu și soțul său, ÎNTR-O NOUĂ POSTURĂ: „Încă ...

Are PROBLEME de SĂNĂTATE, dar revine pe micile ecrane! Natalia Morari: „Semi-moartă, semi-vie, dar fac emisiune”

Prezentatoarea TV Natalia Morari a luat o pauză de la televiziune, având unele probleme de sănătate. Astăzi, însă, ea a anunțat că revine – cu ultima emisiune din acest sezon, informează SHOK.md.

Despre starea sănătății sale, jurnalista a scris la 24 iulie curent:

„Prieteni, din motive de sanatate nu voi putea nici astazi sa prezint emisiunea. Sper sa ma recuperez cat posibil de curand. Ca un fapt divers – ieri seara, dupa mai multe ore cu febra de aproape 40, am ajuns cu ambulanta la spitalul infectional “Toma Ciorba”. Medicii de acolo mi-au pus diagnoza fara ca sa-mi ia macar o analiza, pentru ca – ghiciti – la unicul spital infectional seara nu lucreaza laborator (!). Прорвемся. Dar asta este extrem de trist”.

Ieri, prezentatoarea TV a spus că neapărat va face emisiune, indiferent cum se va simți: „Maine si poimaine trebuie sa fim cu ochii pe parlament si pe trei proiecte bagate pe ultima suta de metri. Semi-moarta, semi-vie, dar maine obligatoriu ma pun in picioare si fac emisiune”.

Astăzi, pe pagina de Facebook a emisiunii, a fost făcut anunțul: „Prieteni, dupa o scurta pauza, Politica revine”, precizându-se că – „aceasta va fi ultima emisiune din acest sezon”.

SHOK.md


IUL 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...