[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Așa s-au strâns cei 1.000.000 de EURO pentru modernizarea maternităţii Mamei şi Copilului. Află CINE și CÂT a donat!

Campania Renaşte Moldova şi-a atins cu succes obiectivul, iar din acest moment Institutul Mamei şi Copilului are la dispoziţie 1 milion de euro pentru lucrările de modernizare şi dotare cu tehnică medicală, în beneficiul mamelor şi copiilor.

Anunţul a fost făcut la finalul a 12 ore de donaţii maraton, de către iniţiatorul campaniei, Vlad Plahotniuc, şi de Andreea Marin, cea care a găzduit Telemaratonul Renaşte Moldova. Cei doi au mers împreună în această seară la Institutul Mamei şi Copilului, pentru a înmâna conducerii maternităţii certificatul cu suma colectată duminică.

Pe tot parcursul zilei, moldovenii au oferit dovezi impresionante de generozitate, participând în număr mare la Telemaratonul Renaşte Moldova cu donaţii. Personalităţile din call-center-ul Telemaratonului au răspuns întreaga zi apelurilor telefonice la linia specială pentru donaţii, care a fost extrem de solicitată. Oamenii au sunat atât din ţară, cât şi din străinătate – din România, Italia, Portugalia, Turcia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii – mulţi dintre ei având istorii personale legate de Institutul Mamei şi Copilului.

Foarte multe familii, cu copii şi bunei, dar şi grupuri de colegi sau prieteni au mers cu donaţii la boxele de colectare ale campaniei. Personalul medical de la Institutul Mamei şi Copilului a oferit salariul pe o zi de muncă.

Duminică, invitaţi de seamă au fost prezenţi în studioul Publika TV sau în legătură telefonică, pentru a susţine campania. Ambasadorul României la Chişinău, Marius Lazurcă, a venit însoţit de familie pentru a transmite un mesaj de solidaritate, iar îndrăgita soprană Valentina Naforniţa i-a încurajat pe moldoveni să participe la campanie, într-o intervenţie telefonică.

Precizăm că din cei 411.735 de lei colectaţi în cadrul Telemaratonului, 50.340 s-au strâns din apelurile telefonice, 33.165 din SMS-uri, în timp ce la punctele de colectare s-au adunat 162.164 la sediul Publika TV, 76.062 în Bălţi, 51.169 în Cahul şi 38.835 la sediul IMC. Fundaţia Edelweiss a oferit, la finalul Telemaratonului, o donaţie de 566.998 lei.

SHOK.md

 


OCT 20, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...