[ X ]
[ X ]
FRESH
INTERVIU// Daniel FRUMUSACHI: „Să fiu în Cartea Recordurilor e o mare ...
Are peste 100 DE BATICURI și 50 DE II! Viorica Lupu: „E o pasiune” ...
Iată ce spune Igor Stribițchi despre CEL CARE-I IA LOCUL în Akord!
Horoscop 22 septembrie 2019. Gest romantic şi un motiv de petrecere

Așteptare cu EMOȚII UNICE! Simona Bacaliuc: „Bebe urmează să vină cu sania cu reni, cu Moș Crăciun”

Simona Bacaliuc, designer vestimentar, va deveni, pentru prima dată, mămică de băieţel. Ea, pentru SHOK.md, a oferit detalii despre cum decurge sarcina, dar şi cum e aşteptarea.

„Din fericire, am o sarcină extrem de frumoasă și comodă, pentru că mă simt perfect, până în luna a 9-a nu simțeam decât niște bătăi de fluturași în burtică. Nu am avut perioadă de toxicoză, nu am avut pofte, nu am respirat mai greu, nu am mers mai încet, mi-am continuat activitățile fără nici o ezitare. Când am pășit în luna a 9-a a început să fie mai greu, pentru că bebe deja e simțitor mai măricel, iar bătăile de fluturaș s-au transformat în bătăi ceva mai jucăușe )).

E o așteptare foarte specială, cea mai mare curiozitate pe care o am este legată de chipul bebelușului, cui va semăna? Cum va arăta? Sunt foarte curioasă. De grijile și schimbările care vor veni, odată cu micuțul, nu sunt deloc îngrijorată, le primesc cumva foarte raţional şi sunt pregătită moral pentru toate.

De asemenea nu am nici o frică pentru momentul nașterii, chiar dacă este prima experiență, cumva, când am aflat că sunt însărcinată mi-a dispărut total frica aceasta și chiar sunt recunoscătoare pentru acest sentiment care îmi oferă o stare de liniște.

Suntem binecuvântați cu un băiețel. Bebe urmează să vină cu sania cu reni, cu Moș Crăciun, chiar în perioada de sărbători. Recent, am terminat de pregătit totul, recunosc că am cam lăsat pe ultima sută de metri toate pregătirile. Ciorăpeii de Christmas de câțiva cm au fost o achiziție foarte haioasă, nu-mi vine să cred că pot fi atât de micuți.

Recunosc că, abia acum în ultimele luni mă încearcă niște emoții, pe care nu credeam că le pot trăi, nu credeam că există, sunt niște emoții unice, dar sunt sigură că, ce urmează va fi mult mai puternic decât ce simt acum. Când îl voi vedea în brațe voi simți cu adevărat căldura divină de la o inimioară pe care am purtat-o lângă a mea 9 lunișoare. Un copil umple niște goluri în inimă, pe care nici nu credeai că le ai, iar eu abia aștept să văd cum va fi”, a mărturisit Simona.

Cristina TOMAC


DEC 6, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII