[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, la un pas de moarte din cauza sarcinilor. A trecut ...
Soția lui Sasha Lopez face MĂRTURISIRI: „Cele mai mari schimbări în ...
S-ar încumeta cineva din showbiz-ul moldovenesc să poarte AȘA CEVA? ...
Designerul Diana Voevuțki S-A DEZGOLIT UȘOR: „A trebuit să trăiesc ...

Au început o viață nouă ÎN AMERICA! Marianna Petrenko a povestit într-un VLOG: „Ne place mult. Suntem în căutarea unei case pe lungă durată”

Stilista Marianna Petrenko și soțul său, Sebastian Zavadschi, împreună cu cei 4 copii, deja de o lună au început o nouă viață în Statele Unite ale Americii și au povestit într-un vlog câteva lucruri despre aflarea lor acolo, informează SHOK.md.

„Suntem bine. America ne place, la moment chiar ne place mult, dar să vedem”, a spus stilista.

Noi suntem deja de 1 lună în America și-n această casă, care e una temporară. E închiriată. Am aterizat JFK Airport și am stat 4 zile la New York, apoi am mers mai departe”, a spus soțul ei.  Ei au călătorit prin 16 state americane până au ajuns la destinația lor actuală – Atlanta, Georgia.

Totodată, ei au anunțat că au primit greencard-urile, iar Sebastian, care e inginer IT, a spus că deja lucrează, iar 2 săptămâni, cât au călătorit prin State, a avut pauză.

„Noi acum suntem în proces de cercetare a terenului, căutăm o casă de lungă durată. Avem anumite cerințe, vrem să fie cu spații destule, pentru că Sebastian lucra de acasă. Noi deja am găsit școlile, înainte de a găsi casa. Căutăm în nordul Atlantei. Am vizitat câteva, dar încă nu am găsit-o pe aceea”, a mărturisit Marianna.

Ea a mai spus că viața lor în America e diferită de cea din Europa și casele sunt cu mult mai mari. „Vom plasa pe Youtube toate descoperirile și trăirile noastre”, a spus fotografa.

De asemenea, cuplul a spus că urmează să facă și unele cumpărături, deoarece containerul cu mobilă și haine din Olanda se cam reține. „Trebuie să cumpăram masă și saltele gonflabile, haine, până va veni”, au spus ei.

SHOK.md


NOI 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...