[ X ]
FRESH
Experiență NEFERICITĂ pentru o bloggeriță…în Barcelona! Află ce i ...
A decis BRUSC să-și taie părul! Karizma: „De mai bine de 10 ani îl ...
ÎN BLUGI – la Parlament! Uite cum s-au îmbrăcat deputații!
Toată istoria Maestrului Nicolae Botgros - într-o antologie IMPRESIONANTĂ! ...

Acum 12 ani au jucat NUNTA! Marcela Dedin: „Căsătoria a consolidat dragostea noastră adolescentină” FOTO//

Prezentatoarea TV Marcela Dedin și soțul său, Sergiu Dedin, marchează astăzi 12 ani de căsătorie.

Pentru SHOK.md, jurnalista a spus că se cunosc din vremea când erau liceeni, iar căsătoria i-a unit și mai mult.

Acum 12 ani am jucat o nuntă frumoasă, dar ne cunoaştem încă din anii de liceu. Desigur, căsătoria a consolidat dragostea noastră adolescentină, şlefuind-o, zi de zi, şi transformând-o într-un diamant de iubire, păstrat într-un voal de mătase. Pentru că se spune ca la 12 ani se marchează nunta de mătase, iar căsătoria trecută de acest prag câştigă valoare la fel ca şi acest material prețios! Pot să confirm acest lucru! Precum este mătasea, la fel este şi căsătoria noastră: plăcută, fină, frumoasă!”, a mărturisit ea.

Marcela a mai spus că „anii transformă relația, adăugând respect, acceptare, susținere, prețuire! Iar secretul unei relații frumoase, am mai spus-o şi altă dată, este iertarea, fără de care dragostea este imposibilă!. „Dragostea toate le iartă, toate le crede, toate le nădăjduieşte…!””.

Ce ține de realizările de cuplu, prezentatoarea TV a spus că fiul lor, Radu, este, de departe, cea mai mare realizare. „Aşa cum copiii sunt pentru orice familie binecuvântarea cea mai mare. Desigur, ne-am mai dori astfel de binecuvântări, dar suntem fericiți şi prețuim darurile pe care deja le-am primit de la Dumnezeu: familia, sănătatea şi dragostea!”, a subliniat Marcela Dedin.

SHOK.md


IUN 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...