[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

AU SPUS „DA”, de Ziua Îndrăgostiților! Doina Finciuc – MIREASĂ: „Rochia am cumpărat-o în jumătate de oră!” FOTO//

Doina Finciuc, jurnalist şi PR manager, s-a căsătorit civil cu logodnicul ei, Vadim, la 14 februarie curent, iar în week-end au spus „Da”şi în faţa lui Dumnezeu. Ei au sărbătorit alături de părinţi, fraţi şi naşi, iar petrecerea cea mare – nunta, urmează la toamnă, informează SHOK.md.

„Acest weekend a fost unul magic. Pe 14 februarie a avut loc înregistrarea căsătoriei la Oficiul Stării Civile, iar duminică – cununia religioasă. Totul a fost foarte frumos și intim. La ambele evenimente au fost prezenți cei mai apropiați oameni din viața noastră: părinții, nașii, și frații noștri.

Emoțiile au fost de nedescris. Cel mai mult am plâns când mi-am văzut părinții înlăcrimați. Atunci am înțeles că nu mai sunt „Doinița cea mică”, după cum îmi spunea tăticul și că de aici responsabilitățile încep să crească. După înscriere, am mers într-un local de lux din Cricova și am sărbătorit.

Nunta, cred că, urmează s-o facem la toamnă, dar mai vedem cum aranjează stelele toate evenimentele noastre”, a dezvăluit Doina.

De asemenea, mireasa a vorbit despre rochie, dar şi buchet. „Rochia am cumpărat-o în jumătate de oră! Pe bune! Cred că în ziua respectivă am avut noroc să dau peste un atelier foarte bun, care se află în apropiere de casa mea, și am mers să văd ce era în asortiment. Rochia asta m-a cucerit din prima și modelul era așa cum îmi doream! Buchetul a fost unul simplu, care a costat foarte puțin și chiar nu era pentru mirese. Am zis să economisesc măcar aici”, a adăugat ea.

Cristina TOMAC


FEB 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...