[ X ]
FRESH
Jumătate de viață – FĂRĂ CARNE! Bloggeriță: „În clasa a 7-a am decis ...
Lia Taburcean, despre RELAȚIA EI cu Kapushon: „Nu cam am șanse la ...
Ducii de Sussex au făcut publică o nouă fotografie cu Archie. Cu cine ...
Brio Sonores A DAT LOVITURA: „Începând cu acest moment renumitul compozitor ...

Aura Revenco - dezvăluiri despre SOȚUL SĂU: „Nu are Facebook, nici Instagram... E un mare consumator de știri, de cafea și de cai putere”

Prezentatoarea TV Aura Revenco, astăzi, de ziua soțului ei, Andrei Revenco  – producător TV, i-a făcut o declarație pe Facebook și, totodată, a făcut unele dezvăluiri despre el, informează SHOK.md.

El nu are Facebook, nici Instagram… Preferă să-și trăiască viața mai mult pe offline. În schimb, este un mare consumator de știri, de cafea și de cai putere. Nu plânge la filme, dar este extrem de sensibil când e vorba de copiii noștri (tare s-a mai emoționat dimineață când au urcat în dormitor Dragoș și Horațiu cu tortul abia cărându-l și cântându-i “Mulți Ani trăiască” din tot suflețelul lor🥰) și plânge când privește reportaje despre copii sărmani, sau despre oameni nevoiași. Practic, toate reportajele cu pici care aveau probleme de sănătate pe care le făceam eu, aveau final fericit grație implicării lui! ❤️ Nu-i place să se fotografieze, să se filmeze, dar o face de dragul meu dacă îi cer… Preferă să rămână în umbră și să se bucure liniștit de micile performanțe… și tot în liniște suferă când îi scoate viața în cale gropi și găuri negre… La cei 34 de ani împliniți, a învățat că prietenia, bunătatea și dragostea sunt atunci când oamenilor le pasă de ceea ce faci atunci când lucrurile nu merg atât de bine…

Azi îi doresc doar sănătate… că în rest, le vom face împreună pe toate!

La Mulți Ani, tati!”, a scris jurnalista, pe Facebook.

SHOK.md precizează: Andrei Revenco are 34 de ani. Andrei și Aura au doi băieți: Dragoș și Horațiu.

56917839_2243313485907849_3624750096274423808_n

SHOK.md


APR 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...