[ X ]
[ X ]
FRESH
Zile STRESANTE, după ce Amelia s-a ales CU FEBRĂ! Ana Cernicova: Foarte ...
În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea ...
Acest VIDEO a devenit VIRAL! Ionel Istrati A PROVOCAT mai multe vedete ...
Katy Rain S-A TRANSFORMAT în bărbat și a lansat „Imn de stat ACASĂ”: ...

Simona Bacaliuc are O NOUĂ PASIUNE: „Pictez de regulă când Leonard doarme. Păpușa L.O.L te încarcă cu energie” FOTO//

Simona Bacaliuc, jurnalistă și designer vestimentar, de când a devenit mămică, are un nou hobby – pictează păpuşi LOL pe rochii pentru fetiţe, informează SHOK.md.

„Ideea să pictez păpuşa L.O.L pe rochiţe pentru fetiţe mi-a venit din dorinţa enormă de a mă reîntoarce la pictură. De când sunt mămică, viaţa mea a devenit foarte colorată, foarte activă, de aici şi ideea de păpuşă L.O.L, care este atât de vie, te încarcă cu energie şi este extrem de colorată, exact ca şi viaţa mea de mămică.

Recunosc, este destul de dificil să faci ceva, orice, în perioada când bebele tocmai a înţeles că mersul de-a bușilea este atât de fain, că orice sertar este o nouă comoară şi, mai ales că, braţele mamei sunt a treia necesitate vitală, după aer şi lăptic. Dar iubesc enorm pasiunea mea, şi pictez de regulă când Leonard doarme.

O păpuşă o pictez în 2-3 ore, în cazuri fericite când bebe are somnul mai dulce. Dar cel mai mult mă încarc cu energie de la ochii copiilor, când văd păpuşa lor preferată, atât de mare şi pe o rochiţă denim confortabilă”, a dezvăluit Simona, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


SEP 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...