[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional Chișinău: „Este un exemplu ce poți face dintr-un aeroport sovietic”

Cunoscutul blogger rus Ilya Varlamov a fost, recent, în Republica Moldova și s-a declarat impresionat de Aeroportul Internațional Chișinău, după modernizarea din ultimii ani, informează SHOK.md.

Varlamov a publicat pe canalul său de Youtube un vlog în care povestește despre experiențele sale din Republica Moldova. Pe lângă vin și bucate, bloggerul vorbește și despre „porțile” Republicii Moldova – Aeroportul Internațional Chișinău.

Bloggerul și prietenul său s-au arătat impresionați de practic toate zonele Aeroportului, începând chiar cu intrarea, remarcând că, spre deosebire de aeroporturile din multe țări ale lumii, la Chișinău nu există un control sau măsuri de securitate exagerate. Aeroportul este compact, dar „plin cu de toate” – începând de la bere și înghețată locală, până la restaurante și vinuri de calitate. Cei doi remarcă și faptul că administrația aeroportului s-a gândit la toate pentru a asigura cât mai multă comoditate, inclusiv scaune speciale pentru persoanele cu necesități speciale și wc-uri destinate copiilor, nemaivorbind de zona de odihnă – bine dotată și confortabilă.

Varlamov menționează că transformările au avut loc în ultimii ani, de când aeroportul a ajuns din gestiunea statului în administrare privată, care a făcut investiții mari.

Potrivit bloggerului, Aeroportul Internațional Chișinău este un exemplu inclusiv pentru Rusia. „Este un exemplu ce poți face dintr-un aeroport sovietic de care sunt foarte multe în Rusia. În multe orașe din Rusia sunt aeroporturi vechi și vai de capul lor. Iată cum au transformat Aeroportul din Chișinău”, a spus Varlamov, în vlogul său.

SHOK.md

 

 


NOI 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...