[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

Bloggerița Cristina Surdu a împlinit 30 de ani! Află ce își DOREȘTE!FOTO//

Bloggerița de modă Cristina Surdu a împlinit ieri 30 de ani. Despre aniversare, dar și dorințele sale – ea a scris pe Instagram, informează SHOK.md.

„Astăzi împlinesc 30 de ani 🎉🎉🎉! Imi doresc sa am întotdeauna pe fata si în suflet acest zâmbet. Acela care explodează spontan și sincer, acela care aduce fericire celor din jur. Imi doresc sa raman îndrăgostită de viață si sa continui sa ma bucur de lucrurile mici pe care le oferă ea.

Imi doresc sa fiu înconjurată de oameni sinceri si binevoitori. Iar cei care fac parte deja din viața mea sa fie sănătoși și fericiți căci doar în acest mod voi fi fericita si eu. Imi doresc sa am o viata plina de emoții..emotii care umple stomacul cu fluturi, iar capul ți-l aruncă printre nori.

Imi doresc sa devin cetățean al lumii. Sa fac si sa desfac valizele, sa admir peisaje, sa intiparesc în minte priveliști noi si sa cutreier străzi necunoscute. Imi doresc sa devin cea mai bună versiune a mea. Imi doresc sa fiu curajoasă, luptătoare si sa am mereu încredere în mine.

Imi doresc sa nu uit niciodată sa ma pun pe primul loc. Nu crede celor care zic ca iubirea față de sine e o formă de egoism. Iubeste-te si vei fi iubit! Imi doresc sa am timp liber pentru mine, pentru a citi o carte, a asculta un cd, a lenevi pe canapea.

Imi doresc sa gasesc mereu fericirea! Intr-o îmbrățișare, într-o privire, într-un mesaj, într-o surpriză, într-o amintire! Multumesc din suflet prietenelor mele pentru surpriză si sărbătoarea de astăzi! Va iubesc ❤❤❤❤❤❤❤❤”, a scris omagiata ieri.

Astăzi împlinesc 30 de ani 🎉🎉🎉! Imi doresc sa am întotdeauna pe fata si în suflet acest zâmbet. Acela care explodează spontan și sincer, acela care aduce fericire celor din jur. Imi doresc sa raman îndrăgostită de viață si sa continui sa ma bucur de lucrurile mici pe care le oferă ea. Imi doresc sa fiu înconjurată de oameni sinceri si binevoitori. Iar cei care fac parte deja din viața mea sa fie sănătoși și fericiți căci doar în acest mod voi fi fericita si eu. Imi doresc sa am o viata plina de emoții..emotii care umple stomacul cu fluturi, iar capul ți-l aruncă printre nori. Imi doresc sa devin cetățean al lumii. Sa fac si sa desfac valizele, sa admir peisaje, sa intiparesc în minte priveliști noi si sa cutreier străzi necunoscute. Imi doresc sa devin cea mai bună versiune a mea. Imi doresc sa fiu curajoasă, luptătoare si sa am mereu încredere în mine. Imi doresc sa nu uit niciodată sa ma pun pe primul loc. Nu crede celor care zic ca iubirea față de sine e o formă de egoism. Iubeste-te si vei fi iubit! Imi doresc sa am timp liber pentru mine, pentru a citi o carte, a asculta un cd, a lenevi pe canapea. Imi doresc sa gasesc mereu fericirea! Intr-o îmbrățișare, într-o privire, într-un mesaj, într-o surpriză, într-o amintire! Multumesc din suflet preitenelor mele pentru surpriză si sărbătoarea de astăzi! Va iubesc ❤❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu) on

SHOK.md


FEB 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...