[ X ]
[ X ]
FRESH
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...
Trupa 7 KLASE a venit cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o a doua ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...

Bloggerița Daniela Dermengi a dezvăluit SEXUL BEBELUȘULUI: „Nici nu mai contează greul dus până acum și nici cel care urmează”

Bloggerița Daniela Dermengi va deveni mămică pentru a doua oară în iunie curent. Ea va aduce pe lume o fetiță, care se va numi Ilinca, informează SHOK.md.

„De această dată e vorba de o fetiță! De ați ști cât de mult îmi crește inima pentru acest echilibru frumos, pentru această definiție a perfecțiunii și împlinirii pentru o mamă! Nici nu mai contează greul dus până acum și nici cel care urmează. Voi fi mamă de fată! Este o sarcină diferită. Foarte diferită! Și fizic, și emoțional, și psihologic. Dar când am auzit că așteptăm o fetiță, vai, nici că putea să existe un alin mai frumos decât ideea de a fi mama unei femei în devenire”, a scris mămica, pe blogul ei.

Daniela mai spune că s-ar fi bucurat la fel de mult dacă ar fi fost băiat și al doilea copil. „Mai ales că știu cum stă treaba cu creșterea unui băiat. Dar cu venirea unei fetițe în casa noastră, simt că voi fi completă 🙂 Nu se știe dacă mai vine al treilea copil – doar Dumnezeu știe ce ne așteaptă – de aceea visul meu de a fi și mamă de băiat și mamă de fată se va împlini mai devreme decât aș fi crezut vreodată”, a mărturisit ea, adăugând că Ilinca va veni pe lume în prima săptămână a lui iunie.

Amintim că, Daniela Dermengi este mămica unui băiețel – Daniel, care în iunie va împlini 2 anișori.

SHOK.md

 

 

 


FEB 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...