[ X ]
FRESH
Melania Trump, chip de porţelan la un eveniment de la Casa Albă. Cum ...
Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei – într-o ȚINUTĂ ALL WHITE. Uite pe ...
REACȚIA Anastasiei Iacub după scandalul de la „DOM-2”: „De ce femeile ...
I-a aruncat VALIZA și a acuzat-o că e damă de companie! Anastasia ...

BOTEZ și PETRECERE! Marcela Dedin: „Este o binecuvântare să ai în preajmă oameni minunați”FOTO//

Prezentatoarea TV Marcela Dedin, la 13 aprilie curent, l-a botezat pe fiul său – Daniel-Timotei, şi a dat o petrecere. Contactată de SHOK.md, a oferit mai multe detalii despre botez, dar şi petrecere.

„Botezul a avut loc la Biserica Sf. Dumitru din Chişinău şi a fost oficiat de părintele Andrei Rusu”. La biserică nanele de botez au îmbrăcat ii, promovând portul național, tradițional. Dar şi micul creştin Daniel-Timotei a primit în dar o ie de la naşi, meşterită de Ecaterina Popescu.

Petrecerea de după botez a avut loc într-un restaurant din capitală. Aici am purtat o rochie diafană, creată de un designer autohton, Diana Voevuțki. A fost o petrecere memorabilă.

Deşi a participat ca invitată, interpreta Tatiana Heghea a creat o atmosferă emoționantă, oferindu-ne în dar un adevărat spectacol muzical, pentru care îi mulțumesc şi pe această cale. Şi tânăra interpretă promițătoare, Camelia Ursu, dar şi verişorul nostru cu voce de aur, Alexandru Dedin, au încântat oaspeții cu piese de suflet şi petrecere. Astfel că, atât Daniel-Timotei, cât şi toți cei prezenți la eveniment, s-au simțit minunat”, a spus Marcela.

De asemenea, ea a precizat că micuțul a primit foarte multe daruri de la rude şi nanii de botez. „Este o binecuvântare să ai în preajmă oameni minunați, unii dintre care au sfidat distanța şi au venit de la Bucureşti sau de la Cluj, ca să ne fie aproape într-un moment atât de important: încreştinarea lui Daniel- Timotei. Astfel că nu putem să spunem decât slavă lui Dumnezeu pentru toate, dar mai ales pentru darul suprem pe care ni l-a dat: acest copil minunat, care ne-a întregit fericirea si pe care îl binecuvântăm în drumul său prin viață”, a adăugat jurnalista.

Cristina TOMAC


APR 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...