[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Carantina are ȘI PLUSURI! Fost deputat dezvăluie REȚETA: „Prima dată mâncăm pâine de casă, făcută de soție”

Fostul deputat, Veaceslav Ioniță, expert în economie, a dezvăluit că, grației carantinei, soția sa a copt prima dată pâine. Astfel, el a venit cu rețeta pentru prietenii virtuali, informează SHOK.md.

„Rețeta Pâinii de Casă fără drojdii

Se ia 1 pahar de chefir, iaurt, sau lapte înăcrit. Se adaugă 2 pahare de făină. Experimentați cu diverse soiuri de făină. Deseori este nevoie de mai multă făină. Nu vă stresați !!! Experimentați !!! Totul se amestecă cu adăugarea a 10g de praf de copt, sare și zahăr/miere după gust. Mai adăugați 2-3 linguri de apă gazată, ajută.

Soția a copt Pâinea de Casă în ceaun. Pentru aceasta a încălzit cuptorul și ceaunul gol la 250 de grade. Apoi, în ceaunul încins a pus foia de copt și aluatul, acoperind cu capac. După 20 de minute a dat pâinea cu un pic de ulei deasupra și a mai lăsat-o la rolă pentru încă 10 min fără capac.

Mai departe știți și voi. Scoți Pâinea de Casă din cuptor, pui peste ceaun un prosop, așa cum făceau și bunicele noastre, apoi aștepți cu nerăbdare cea mai bună Pâine din Lume”, a scris Ioniță, pe Facebook.

48E4FBD1-0B0E-43CF-B20E-0330E0826BCC

SHOK.md


APR 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...