[ X ]
FRESH
Dansatoarea Tatiana Koberidze - destăinuiri de MIREASĂ: „Am avut cea ...
O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de ...
Ex-Premierul Vlad Filat SCRIE MEMORII: „Vor fi interesante, cel puțin”
Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. ...

„Casa mea e Moldova”, lansat de Partidul „ȘOR”, aduce moldovenii acasă: Bilete de avion - CADOU!

Moldova, mai aproape de moldovenii din străinătate! Proiectul Partidului Politic ”ȘOR”, ”Casa mea e Moldova”, sub egida primarului de Orhei, Ilan Șor, a mai făcut un pas spre diaspora din Italia, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, mai mulți moldoveni au posibilitate să revină în țară pentru câteva zile, grație Centrului de Reprezentare și Susținere a concetățenilor în Bologna, care a organizat o mega-tombolă cu surprize și cadouri. Premiul cel mare au fost au fost câteva bilete de avion tur-retur din Italia spre Chișinău.

Participanții la eveniment spun că nu s-au așteptat la astfel de surprize și au rămas impresionați de șansa oferită de Partidul ”ȘOR” privind reîntoarcerea acasă.

Potrivit reprezentanților Centrului, astfel de evenimente sunt frecvente și au scopul de a promova cultura moldovenească peste hotarele țării, dar și a oferi asistență conaționalilor noștri.

Amintim că, Programul „Casa mea e Moldova” a fost lansat anul trecut la inițiativa primarului de Orhei, Ilan Șor, și este menit să stimuleze întoarcerea compatrioților noștri care lucrează în străinătate. Potrivit proiectului, cetățenii reveniți în patrie sunt asistați în găsirea unui loc de muncă. Totodată, administrația municipiului Orhei oferă și alte beneficii semnificative, cum ar fi compensații pentru cheltuielile de transport urban în raza municipiului Orhei, achitarea serviciilor comunale și alte facilități fiscale. Totodată, aceștia beneficiază de o indemnizație financiară unică în valoare de 500 de euro. Cei care se întorc în domeniul public, pot beneficia de locuințe sociale, care sunt în process de construcție într-un cartier social din Orhei.

SHOK.md


IUL 31, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...