[ X ]
[ X ]
FRESH
Valentin Uzun a devenit TATĂ A TREIA OARĂ: „Avem un băieţel micuţ, ...
Andreea Marin, despre viața de familie alături de iubitul ei: ”Nu ...
Un RENUMIT BUCĂTAR FRANCEZ vine la Chișinău și va pregăti un MENIU ...
Președintele, despre FRACUL afișat în Japonia: „Am purtat a doua oară ...

A fost O IDEE BUNĂ să ia cățel, înainte de a deveni părinți? Cristina Gheiceanu: „Ne-a distrus cel mai scump covor. Primele 2 luni își făcea treaba peste tot”

Bloggerița Cristina Gheiceanu a dezvăluit că l-au adus pe cățelușul Sky în casa lor, când a aflat că e însărcinată, iar Adela îl adoră, informează SHOK.md.

„A fost cea mai bună decizie! Cred că, atunci când ai un bebeluș, este greu să aduci un cățeluș în casă, pentru că va fi greu de îngrijit”, a scris ea, într-o postare pe Instagram.

Cristina a povestit că Sky niciodată nu doarme în altă camera, latră mult, iar vecinii îi urăsc pentru asta, și anul trecut, de Crăciun, a mâncat cablul de la luminițe și a distrus cel mai scump covor al lor.

„Primele două luni își făcea treaba peste tot în casă, așa că făceam curățenie continuu. Când venim acasă, aproape că plânge de bucurie. Ne învață ce înseamnă dragostea adevărată. Îi place să fie alintat și, dacă nu-l îmbrățișezi, face orice ca să atragă atenția… și, da, îl țin în brațe”, a mai spus ea.

Bloggerița a spus că Adela și Sky se înțeleg de minune. „Adela îl adoră. Când e Sky în preajmă, nu plânge niciodată. Sky-ul nostru este al doilea nostru copil. Îl iubim”, a mărturisit ea.

72659886_654756134933139_270298947820453888_n

SHOK.md


OCT 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...