[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

CE COINCIDENȚĂ! Andrei Porubin – candidat la parlamentare și Andrei Porubin – prezentator TV: „Suntem din aceeași localitate, ne cunoaștem, dar nu suntem rude” FOTO//

Ambii se numesc Andrei Porubin și sunt din aceeași localitate – satul Holercani, raionul Criuleni, iar, mai nou, ambii sunt și persoane publice. Astfel, acum, publicului lar nu îi este cunoscut doar Andrei Porubin – prezentatorul TV, ci și Andrei Porubin – candidatul la funcția de deputat, informează SHOK.md.

Andrei Porubin candidează independent pe circumscripția nr. 21 și, astăzi, s-a lansat în campania electorală. În cadrul unei conferințe de presă, el a vorbit despre coincidența de a avea același nume ca și cunoscutul jurnalist. „Da, sunt din aceeași localitate cu actorul și jurnalistul Andrei Porubin. Eu nu știu ce să spun, eu nu pot rupe foaia din pașaport și să spun că nu sunt Andrei Porubin. Noi nu suntem rude, dar ne cunoaștem. Coincidență este între noi, dar nu cred că este un avantaj, deoarece eu nu m-am axat total că este Andrei Porubin și este o persoană publică. Eu am intențiile și dorințele mele”, a precizat el, cu referire la actorul și jurnalistul Andrei Porubin.

Totodată, Andrei Porubin a spus că este în politică de vreo 6 ani. „În politică, eu sunt din 2013-2014, am activat în componența unui partid, nu am să-i dau nume. Partidul era de orientare pro-europeană, m-am retras pentru că nu mă aranja felul cum acționa conducerea partidului”, a spus el.

SHOK.md


FEB 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...