[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian a ajuns la ţară! Din luxosul LA în prăfuitul Wyoming, ...
A îmbrăcat ROCHIA DE MIREASĂ! Dana Rogovski: „Emoții de nedescris ...
Katy Rain a lansat piesa „GOOD LUCK”: „Nu trebuie să ne pese ce zic ...
TREI GENERAȚII, într-o postură inedită: Cătălina Carauș, mama și bunica ...

Cea de-a 25-a ediţie a Festivalului-Concurs Internațional al Talentelor Lumii “Micul Prinț” a avut loc. AGEPI - partener!FOTO//

În perioada 26-27 mai curent, la Chişinău, s-a desfăşurat cea de-a 25-a ediţie a Festivalului-Concurs Internațional al Talentelor Lumii “Micul Prinț”. Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) a participat în calitate de partener al Festivalului-Concurs, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă al AGEPI, la ediția curentă, au participat aproximativ 150 de tinere talente din Republica Moldova, România, Georgia, Ucraina, Italia şi Bulgaria, la cele trei secțiuni (cântec, dans, poezie proprie) ale Concursului. Juriul Internațional i-a identificat pe cei mai buni. Decernarea premiilor laureaților a avut loc în cadrul Concertului de Gală, care s-a desfăşurat pe 27 mai la Palatul Republicii.

Directorul general adjunct AGEPI, Andrei Popa, a participat la festivitatea de premiere, acordând diplome şi premii laureaților concursului. AGEPI a fost menționată de către organizatorii Festivalului-Concurs Internațional al Talentelor Lumii ”Micul Prinț” cu Diplomă de recunoştinţă pentru susţinerea tinerilor talente.

Festivalul-Concurs Internaţional Talentele Lumii “Micul Prinț” este un proiect al lui Dan şi Renatei Verejanu, lansat în 1993 la nivel local, 1994 – la nivel naţional, 1995 – la nivel internaţional, şi este implementat anual de către voluntarii de la Organizaţia Mondială a Copiilor talentaţi şi echipa “Micul Prinț”.

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală menționează că va veni de fiecare dată în întâmpinarea şi promovarea copiilor și a tinerilor talentați.

SHOK.md


MAI 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...