[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan și Edward Sanda UNUL lângă ALTUL!: In sfârșit inimile ...
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...

CEA MAI FRUMOASĂ experiență din călătoriile sale! Lilu Ojovan: „E atât de înălțător totul, încât îți taie respirația, faci WOW la fiecare unghi” FOTO//

Prezentatoarea Lilu Ojovan, împreună cu familia, se află în vacanță în România, iar ieri au explorat Transfăgărășanul – unul dintre cele mai frumoase și complicate trasee din lume. Ea a mărturisit că a fost cea mai tare experiență din toată călătoriile sale, informează SHOK.md.

„Atat de aproape de CER. Da, pot afirma cu mâna pe inima ca aceasta experiența e cea mai frumoasa din viața mea de călătorii. In o zi am trăit atâtea emoții, admirând maiestatea munților Zdrobiți de munca omului – pentru a crea unul dintre cele mai frumoase trasee din lume – TRANSFĂGĂRĂȘANUL. A fost construit timp de 4 ani pe timpul lui Ceaușescu și, conform datelor oficiale, aproximativ 40 de oameni și-au pierdut viața în construirea traseului. Așa e, in tot ce e frumos exista și latura negativă. Acum acest traseu este foarte aglomerat in ultima perioada, nu va supărați dacă stați prin ambuteiaje… e o normalitate, mai ales in August. Se conduce foarte incet, de fapt nici nu e nevoie sa te grabesti pe aici. E atât de înălțător totul, încât îți taie respirația, faci WOW la fiecare unghi. Oi parca lipide cu clei pe vârful munților, cascade căzând zgomotos lângă geamul tău, pâlcuri cu zăpada. Da, zăpada in August. E minunat”, a scris Lilu, pe Instagram.

SHOK.md


AUG 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...