[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...
Regina Letizia a strălucit la banchetul în onoarea noului împărat ...

CEA MAI FRUMOASĂ experiență din călătoriile sale! Lilu Ojovan: „E atât de înălțător totul, încât îți taie respirația, faci WOW la fiecare unghi” FOTO//

Prezentatoarea Lilu Ojovan, împreună cu familia, se află în vacanță în România, iar ieri au explorat Transfăgărășanul – unul dintre cele mai frumoase și complicate trasee din lume. Ea a mărturisit că a fost cea mai tare experiență din toată călătoriile sale, informează SHOK.md.

„Atat de aproape de CER. Da, pot afirma cu mâna pe inima ca aceasta experiența e cea mai frumoasa din viața mea de călătorii. In o zi am trăit atâtea emoții, admirând maiestatea munților Zdrobiți de munca omului – pentru a crea unul dintre cele mai frumoase trasee din lume – TRANSFĂGĂRĂȘANUL. A fost construit timp de 4 ani pe timpul lui Ceaușescu și, conform datelor oficiale, aproximativ 40 de oameni și-au pierdut viața în construirea traseului. Așa e, in tot ce e frumos exista și latura negativă. Acum acest traseu este foarte aglomerat in ultima perioada, nu va supărați dacă stați prin ambuteiaje… e o normalitate, mai ales in August. Se conduce foarte incet, de fapt nici nu e nevoie sa te grabesti pe aici. E atât de înălțător totul, încât îți taie respirația, faci WOW la fiecare unghi. Oi parca lipide cu clei pe vârful munților, cascade căzând zgomotos lângă geamul tău, pâlcuri cu zăpada. Da, zăpada in August. E minunat”, a scris Lilu, pe Instagram.

SHOK.md


AUG 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...