[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Cea mai tare PETRECERE a mămicilor! „Ask a Mom” împlinește 3 ani!

Anul acesta se împlinesc 3 ani de când Alicia Valcov, fondatoarea grupului, a apăsat pe butonul ”Creează Grup” de pe Facebook. O mămică care avea nevoie de sfaturi și ajutor de la alte mămici a creat ceea ce, în timp, a devenit un brand al iubirii materne, frumosului și binelui. Astfel, acum, „Ask a Mom” este cea mai mare comunitate online de mămici din Moldova, care a reușit să transforme un grup de aproape 20 000 de femei într-o familie mare și frumoasă.

Chiar dacă sună incredibil, grupul Ask a Mom a realizat ceea ce nimeni nu credea că ar fi posibil – a reușit să depășească barierele ecranelor și internetului, să lege prietenii trainice și chiar să salveze vieți. Zeci de destine au fost salvate atunci cînd mamele din Ask a Mom s-au mobilizat și luptat împreună. Acțiunile unde a participat Ask a Mom au reușit să schimbe multe lucruri în bine, începând cu accesul în instituții publice pentru mamele cu copii în cărucioare și până la alimentația copiilor preșcolari.

Evenimentele pe care le organizează Ask a Mom au întotdeauna cei mai buni speakeri, care abordează temele cele mai interesante pentru mămici și viitoarele mămici. Iar energia care plutește în aer la aceste seminare și workshop-uri este probabil cea mai pozitivă, caldă și prietenoasă din toată lumea.

Prima aniversare a fost frumoasă, a doua – minunată, iar cea de-a treia aniversare va fi extraordinară. De ce? Iată:

1.   În această seară, mămicile își iau o scurtă pauză de la grijile cotidiene și devin cele mai frumoase doamne, care se relaxează și socializează.

2.   Femei care se cunosc doar virtual, dar prin Ask a Mom au devenit prietene, se vor întâlni, în sfârșit. Avem atâtea prietenii frumoase creeate pe grup și anul acesta nu va fi o excepție!

3.   Fiecare mămică va pleca acasă cu multe cadouri din partea prietenilor Ask a Mom!

4.   Va avea loc o tombolă, unde vor fi puse în joc premii de preț. Sunt multe premii, deci vor fi și multe câștigoare!

5.   Costul biletului acoperă absolut toată consumația dumneavoastră din acea seară. Mâncăruri delicioase, băuturi fine și deserturi incredibil de gustoase – toate vor fi puse la dispoziția dumneavoastră!

6.   Muzica va fi asigurată de unul dintre cele mai talentate banduri din țară, care știe să creeze atmosferă de petrecere selectă și relaxantă.

7.   Va avea loc o defilare de modă a brandurilor Made in Moldova, unde veți putea face cunoștință cu tendințele sezonului de toamnă.

8.   Veți avea foarte multe poze noi, profesionale, făcute de unii dintre cei mai populari fotografi, care vor deveni adevărate bijuterii în albumul personal!

9.   Veți putea cunoaște mai îndeaproape mămici celebrități, membre a grupului Ask a Mom, care se bucură de existența lui la fel de mult ca și dumneavoastră!

10.  Veți avea ocazia să purtați frumoase coronițe de flori, care constituie dress-code-ul petrecerii, astfel transformându-vă în zâne adevărate!

11.   Va avea loc prelansarea unei nou-create rețele de săli de sport cu studiouri de fitness pentru femei ce are ca scop promovarea modului activ și sănătos de viață și a armoniei între corp și suflet prin intermediul practicării activităților de fitness, ca stil de viață a unei femei de succes.

Acestea și multe altele vor fi la Ask a Mom Party, de aceea absența de la un asemenea eveniment ar constitui o ”infracțiune” pentru orice mămică  – spun organizatorii.

Evenimentul va avea loc la 30 septembrie curent, la restaurantul Downtown al hotelului Codru. Accesul este în bază de bilete.

SHOK.md


SEP 23, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...