[ X ]
[ X ]
FRESH
Uite cum şi-a serbat Jennifer Lopez gemenii! Max și Emme au împlinit ...
Tany Vander, despre CUM I S-AU SCHIMBAT preferințele culinare în sarcină: ...
Dara, despre CARIERA PESTE PRUT: „Mi-a fost foarte frică să ajung ...
După O ZI DE TĂCERE… Dianna Rotaru a anunțat că S-A MĂRITAT! FOTO//

Cel mai comod, practic și frumos CHIPIU din lume pentru polițiștii din Moldova! Care dintre cele 5 MODELE e cel mai bun? FOTO//

Cel mai comod, practic și frumos chipiu din lume urmează să-l poarte angajații Poliției Republicii Moldova, însă, deocamdată, nu este o decizie finală în privința modelului. Astfel că, publicul larg este invitat să voteze pentru unul dintre 5 cele modele prezentate, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Facebook, Gheorghe Cavcaliuc, cel care a inițiat proiectul dat, a anunțat, zilele trecute, despre rezultatul muncii împreună cu designerul Daniel Racovizza.

Sunt mândru ? să prezint publicului rezultatul muncii noastre comune cu designerul Daniel Racovizza, dar mai ales să solicit părerile voastre vis – a – vis de cel mai comod, practic și frumos chipiu din lume pe care urmează să-l poarte colegii mei din Poliția Republicii Moldova.

Care dintre chipiuri credeți că este cel mai potrivit și îl votați drept cel mai perfect chipiu pentru Poliția Republicii Moldova, urmăriți pe telegram și scrieți-ne în comentarii ?aici – https://t.me/gheorghecavcaliuc”, a scris Cavcaliuc.

54729938_303807326972414_4196815486421303296_n

SHOK.md


MAR 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...