[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Cel mai NOROCOS! Iată cine A CÂȘTIGAT automobilul - marele premiu al concursului „Privește și Câștigă”, din cadrul Târgului de Crăciun de la Orhei! FOTO//

Un orheian a intrat în posesia unui automobil – marele premiu al concursului „Privește și Câștigă”, din cadrul Târgului de Crăciun de la Orhei. Extragerea a avut loc, ieri, în ajun de Sfântul Vasile, informează SHOK.md cu referire la www.tvc.md.

Timp de patru săptămâni, cei mai atenți telespectatori au expediat mesaje, conținând codul corect afișat pe ecran, iar cei mai norocoși au avut parte de premii bănești.

Valoarea totală a fondului de premii pe întreaga perioadă a concursului a constituit 126 mii de lei.

Marea extragere a avut loc aseară, iar, potrivit regulamentului, doar cei prezenți la eveniment, au avut posibilitatea să participe la extragere.

Câștigătorul premiului mare – un automobil marca WV polo, a devenit un locuitor din orașul Orhei – Purcescu Semion.

Cu un mesaj de felicitare pentru norocosul câștigător a venit și primarul interimar al municipiului Orhei, Diana Memeț.

„Cheile de la automobilul binemeritat pe care l-ați câștigat, vă îndemnăm să urmariți în continuare Orhei Tv, Televiziunea Centrală și vă doresc în continuare să fiți tot atât de norocos. Pentru noi, pentru orheieni, anul 2018 a fost unul bun și rodnic și doresc să ne urez nouă tuturor să mergem în continuare cu aceiași pași mari cu care am mers până acum, să fim primii în tot ce facem, să ne reușească, pentru că împreună suntem o forță și suntem o echipă destul de bună. Proiectele care au început vor continua, Dumnezeu să fie cu noi și tuturor vă urez un sincer La Mulți Ani”, a declarat Memeț.

Atmosfera a fost încinsă de formația Zdob și Zdub, Natan și Mariana Mihăilă.

SHOK.md


IAN 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...