[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...
Trupa Queen va avea propria monedă de cinci lire sterline! Anunțul ...

Diana Chistol, după ce A DEVENIT MĂMICĂ: „Viața mea după naștere nu s-a schimbat foarte mult, am rămas la fel de activă...” FOTO//

Naturopath-nutriționistul Diana Chistol a devenit mămică, pentru prima dată, în luna iulie, micuțul primind numele Yann. Pentru SHOK.md, ea a povestit cum a fost prima întâlnire cu copilul ei și cum e viața de mămică.

„Prima întâlnire cu sufletul care a crescut 9 luni sub inima ta este cu adevărat cea mai emoționantă experiență din ciclul unei sarcini. Curiozitatea de ați vedea copilul și emoțiile nașterii fac din prima întâlnire o experiența de neuitat, nu în zadar se numește – ORA MAGICĂ… chiar a fost magic clipa când am văzut pe pieptul meu UN ÎNGER.

Viața mea după naștere nu s-a schimbat foarte mult, am rămas la fel de activă… imediat după naștere deja lucram cu clienții mei online, mulți nici nu au știut că sunt însărcinata sau că am născut.

Încerc să nu mă limitez chiar dacă am un copil, ba mai mult cred că o femeie ar trebui să trăiască cu un copil, nu pentru un copil (dăruindu-i iubire). Astfel, cu un pic de organizare, poți reuși să ai grijă de tine și poți face ceea ce făceai și înainte să apăra copilul.

Chiar săptămânile trecute, împreuna cu prietena mea Inga Iamblea (doar noi două, fără bonă  ), am avut un defileu cu noua noastră colecție DYO „Together”, evenimentul a fost în afara Parisului, iar Yann a fost alături și ne-a susținut cum a putut din căruț  .

Am ales să îl numim Yann – harul lui Dumnezeu. Îl reprezintă foarte mult acest nume”, a mărturisit mămica, pentru SHOK.md.

SHOK.md
FOTO: Cristina Garabajiu


SEP 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...