[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Obiceiul ciudat al Reginei Angliei de a mânca banane. Fostul ei chef ...
Are încredere ÎN INTUIȚIE! Olga Busuioc: „Ea m-a dus poate nu prin ...
Sasha Lopez – FERICIT: „Acum 2 ani, în acest loc magic, i-am mulțumit ...
Dana Rogoz, despre nașterea fetiței ei în vremea pandemiei: „Am plâns ...

Cine ÎI FINANȚEAZĂ emisiunea? O jurnalistă pune punctele pe „i”!

Jurnalista Doina Chiorescu a dezvăluit detalii despre emisiunea on-line pe care o realizează, referindu-se și la partea financiară, informează SHOK.md.

Ea a spus că „Offline cu Doina Chiorescu” necesită multă implicare și timp, astfel că, pe lângă jobul de bază, identifică invitații, stabilește când pot, când poate echipa ei, găsește locația potrivită. „Eu aleg invitații în emisiune”, a precizat Doina.

Totodată, jurnalista a fost întrebată cine suportă cheltuielile și dacă sunt costuri mari pentru emisiune, iar ea a spus că lucrează cu profesioniști, așa că cheltuielile sunt destul de mari. Iar la întrebarea dacă nu cumva are iubit milionar, care o finanțează, Doina a spus: „Eu acopăr cheltuielile, din bugetul meu”, precizând că lucrează și are salariu, dar și că iubitul ei, ca și ea, are un job și are salariu.

La fel, a precizat că nici un invitat nu a plătit ca să apară în emisiune. Până acum ea i-a intervievat pe Lili Lozan, Mark Stam, Gabriela Damir, Natalia Gordienko, Svetlana Sainsus și alții.

SHOK.md


APR 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...