[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

Competiție INEDITĂ! Președintele Dodon va juca șah CU UN ROBOT! DETALII!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, președintele Federației de Șah a Moldovei, va juca șah cu un robot șahist, informează SHOK.md.

Potrivit unui anunț de presă, un eveniment, organizat în premieră în Republica Moldova: Campionatul de șah „Inteligența artificială vs. Inteligența umană”,  va avea loc în data de 20.04.2019, ora 12:00, la INNOVATIC FEST ROBOSHOW.

Nouă membri ai Federației de Șah a Republicii Moldova vor avea drept  adversar un robot șahist, o nouă vedetă a expoziției INNOVATIC FEST ROBOSHOW.

Invitatul special al evenimentului va fi președintele țării și al Federației de Șah a Moldovei, Igor Dodon, care, împreună cu fiii săi, vor deveni adversarii acestuia.

Robotul șahist este compus din piese produse în diferite țări ale lumii precum Marea Britanie, Danemarca, Rusia și China. El joacă concomitent pe trei table de șah, fiecare dintre ele fiind controlate de câte un calculator propriu. Robotul cunoaște și respectă toate regulile jocului și este programat pentru trei nivele de dificultate.

SHOK.md


APR 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...