[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

CONCERT „Sunetul muzicii pentru Ea”- un buchet de creații celebre, dedicate celei mai sublime ființe de pe pământ – Femeia, la TNOB!

La 9 martie, ora 18:30, la Teatrul Național de Operă şi Balet ”Maria Bieșu” va avea loc , informează SHOK.md.

În cadrul Festivalului Internaţional de Muzică „Mărţişor 2018”, Teatrul Național de Operă şi Balet ”Maria Bieșu” în premieră propune publicului meloman două evenimente inedite, premiera operei „Căsătoria Secretă” de Domenico Cimarosa și un CONCERT de GALĂ extraordinar, ce va surprinde prin frumusețe, originalitate și unicitate.

În program vor răsuna șlagăre din clasicul mondial, în interpretarea artiștilor de operă. Astfel pe scena Operei Naționale vor participa soliștii: Petru Racoviță, Tatiana Busuioc, Mariana Bulicanu, Ion Timofti, Lilia Șolomei, Alexei Botnarciuc, Ana Cernicova, Alexei Digore, Ghiulnara Railean, Viktar Navitski, Anastasia Tverdohlib, Lilia Istratii, Marina Puțuntic ș.a.
Invitații speciali sunt Olga Busuioc, vestita cântăreață de operă ce a impresionat publicul meloman din întreaga lume și Celso Albelo, celebru interpret de operă, unul dintre cei mai cotați tenori din Europa.

Scena va fi la dimensiuni optime pentru a găzdui toți artiștii de orchestră și corul TNOB ce vor fi ghidați de bagheta prim-dirijorului – Andriy YURKEVYCH.
Regia acestui concert-spectacol va fi semnată de Alexandru VASILACHE, Artist al Poporului iar atmosfera elegantă va fi nuanțată cu ornamente și decorații extrem de sugestive realizate de renumitul pictor, diretorul tehnic și prim-scenograful TNOB Maria Bieșu – Iurie MATEI, Artist al Poporului.

„Acest inedit concert este dedicat celei mai sublime ființe de pe pământ – Femeia, cea care inspiră marii artiști în operele lor de artă, ea fiind simbolul frumuseții, eleganței și a rafinamentului.
Cu siguranță Veți avea parte de o atmosferă de sărbătoare și emoții extraordinare în cel mai mare teatru din Republica Moldova!”, menționează organizatorii.

1580

SHOK.md


MAR 2, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...