[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Condiții ca la aeroport ÎN GĂRILE AUTO din Moldova! IMAGINI VIDEO de la Gara din Căușeni care e „o bijuterie” a regiunii!

Gările Auto Moderne SRL a dat startul reconstrucției a mai multor gări auto. Printre cele aflate în plin proces de reconstrucție este și Gara Auto din Căușeni, care deja la finele anului curent va fi o bijuterie a infrastructurii orășenești, informează SHOK.md.

În procesul de reconstrucţie al autogărilor au fost antrenaţi unii dintre cei mai buni arhitecţi, proiectanţi, designeri, muncitori calificaţi ce vor utiliza materiale de ultimă generaţie. În aceste auto gări vor fi amenajate săli de așteptare, camere pentru mame și copii, edificate noi blocuri sanitare care la moment practic nu există în majoritatea auto gărilor din țară. Accesul pentru persoanele cu dezabilități va fi asigurat , acesta fiind unul dintre obiectivele noastre principale.

În baza contractului încheiat cu statul, Gările Auto Moderne vor repara în total 30 de gări auto de pe întreg teritoriul țării. Pentru anul 2019 este planificată modernizarea a opt filiale. Astfel, de Gări Auto , ajustate la standarde europene, se vor bucura cetățenii din Căușeni, Ștefan Vodă, Leova, Cantemir, Ceadîr-Lunga, Comrat, Fălești, Vulcănești, unde procesul de reconstrucție este în toi.

Mai mult, potrivit prevederilor Contractului cu partenerul public, aceste auto gări obținând beneficiul de modernizare, vor fi gestionate de Gările Auto Moderne, ulterior la finele contractului acestea totalmente revin în gestiunea statului.

Ce planuri are Iurii Moroz, directorul Gărilor Auto Moderne SRL și ce spun oamenii despre schimbările care au loc, vedeți în reportajul ce urmează:

SHOK.md


NOI 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...