[ X ]
FRESH
Antonia, despre o nouă sarcină: „Apare și al patrulea”
Marianna Petrenko a dezvăluit CUM A AJUNS să facă vlogging: „Am înregistrat ...
Admite O CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Alina Alexei a spus-o!
Anatol Melnic, despre AL DOILEA COPIL: „Când am născut-o pe Kamelia, ...

Constantin Moscovici - reprezentant oficial de 20 de ani la Slaveanskii Bazar, a precizat DE CE Marcel Roșca a reprezentat România! „Mă bucur dublu!”

Artistul Constantin Moscovici, de 20 de ani, este reprezentantul oficial al Slaveanskii Bazar la Moldovei și României, și tot el e cel care a ales reprezentanții celor două țări la ediția din 2018, informează SHOK.md.

„În fiecare an organizez preselecție, organizasem preselecția în Moldova și a fost desemnat Samir Loghin. Și s-a trezit producătorul Radu Buza că are un băiat tare bun. I-am spus că mai are o șansă, pentru România încă nu aveam reprezentant și dacă ai cetățenie și vrei să reprezinți țara, atunci participi. Astfel, Marcel a ajuns să reprezinte România”, a spus Moscovici în cadrul unei emisiuni la Radio Sputnik.

Artistul a spus că în 27 de ani de concurs Moldova ocupa locul I maxim. „Acum mă bucur dublu că Marcel a luat Grand Prix-ul, pentru că el a reprezentat o cultură, un spațiu egal și nu contează cine a câștigat – Moldova sau România. Eu mă bucur pentru Moldova și pentru România. A fost foarte complicat, dar știam foarte bine că Marcel va reuși”, a subliniat Moscovici.

SHOK.md


IUL 18, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...