[ X ]
[ X ]
FRESH
Familia prezidențială - SURPRINSĂ în PMAN, la orășelul de Crăciun! ...
Ea are 61 de ani, iar el, 26! Madonna, în mari tandreţuri cu noul ...
Și-a dorit mult să marcheze SĂRBĂTORILE DE IARNĂ LA PLAJĂ, dar și-a ...
5 RECOMANDĂRI de la Dara: „Sunt cărți în care am subliniat fraze, ...

Copiii vitregiți de soartă vor fi VEDETE. Cine va fi desemnat Mini Miss & Mister DiArt ?

Cu o lună înainte de sărbători s-a dat startul organizării evenimentelor cu scopuri caritabile. Unul dintre cele mai tari proiecte este  “Mini Miss & Mister DiArt” International, care ne va prezenta azi pe scena unui hotel din capitală cei mai ingenioși și talentați copii.

La evenimente cu siguranță ați participat, însă concursul “Mini Miss & Mister DiArt” este cu totul și cu totul special, fiindcă vor participa copiii a căror soartă este una nu tocmai frumoasă.

Organizatorii evenimentului își propun ca acest concurs să-i stimuleze pe copiii social vulnerabili să fie mult mai buni, mai luptători nu doar în competiție ci și în viață, de asemenea îi vor ajuta să-și dezvolte capacitățile.

Contactată de SHOK.md, Diana Munteanu fondatoarea ONG DiArt a declarat: ,,la concurs sunt invitați ambasadori, oameni de afacere și de artă. Anul acesta proiectul este internațional, adică azi va fi semifinala. Proiectul implică copiii de la Casa Internat nr. 2. Este un proiect în care copiii participă în prezentarea de modă și a unui show extraordinar”.

Încredere în forțele proprii și mult curaj le vor transmite copiilor și interpreții autohtoni care vor evolua în cadrul acestei competiții. Una dintre ele este Elena Javelea, care pare a fi foarte încântată că va fi alături de acești copii.

,,Este salutabilă ideea organizatorilor, pentru că  acești copii au nevoie de atenția noastră. Este absolut necesar implicarea lor nemijlocită în societate. Având o cauză  nobilă mă bucur enorm că particip la acest eveniment”, a adăugat Elena.

Cine va fi desemnat Mini Miss & Mister DiArt vom afla deseară după orele 17.00, însă SHOK.md le urează mult succes copiilor și să dea tot cei mai bun din ei!

Natalia MORARU

 

 


NOI 27, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...