[ X ]
[ X ]
FRESH
Hellen Monroe, despre cum s-au decis la AL DOILEA COPIL atât de repede: ...
Regina le dă încă o lovitură prințului Harry și lui Meghan Markle. ...
A avut 2 ROCHII DE MIREASĂ! Elena Javelea: „A fost o nuntă moldovenească, ...
Aura – MĂRTURISIRI despre cum a aflat că TATĂL EI NU MAI E: „Eram ...

Corina Bezdîga, despre „TANDEM”: Cartea va avea un format cu totul special și final aproape neprevăzut

După succesul înregistrat cu primul său volum de versuri „Bolnavă de Dor”, scriitoarea Corina Bezdîga lansează o nouă carte.

Contactată de  SHOK.md, ea a dezvăluit detalii exclusive despre noua sa operă literară, când va avea loc lansarea de carte, dar și cine sunt protagoniștii de pe coperta cărții sale.

Cea de-a doua carte se numește „Tandem” și va avea aproximativ 150 de pagini. Am ales acest titlu pentru că în viață totul e mult mai simplu și frumos când e făcut în „tandem”.

Răsfoind paginile ei, cititorii vor găsi mici povestioare despre două prietene care leagă firul narațiunii, vor fi povestioare despre iubire și prietenie, care într-un final creionează un singur tablou. Un tablou care prin imaginea lui va transmite imaginație, pasiune și magie. Va fi o carte cu final aproape neprevăzut. Mie îmi place să-i mai zic „nouvelle d’amour”, iar asta pentru că – cartea va avea un format cu totul special, unde vor fi prezente nu doar povestioare, dar și versuri, și poeme.

Cartea aceasta nu are o poveste legată şi nu începe cu „A fost odată…” şi nu se sfârşeşte cu „ …au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi.” Cartea asta e despre cele mai mari greşeli a unei femei, despre prietenie şi trădare. Fiecare pagina e în contradicție cu cealalată, fiecare poveste o dezminte sau o susţine pe cealaltă. E plină de adevăr. Adevărul celei care trăieşte în viaţa ei, în povestea ei. Nu se ascunde după metafore şi epitete. Nu îşi asumă nimic mai mult decât ceea ce a făcut, corect sau greşit. Căci om înveţi să fii, trecând prin adevăr şi minciună, prin bine şi rău, prin durere şi fericire.

Cartea e despre perioada în care te simţi „încălţată pe dos”, este incomod, strânge, doare, sângerează… apoi după câteva zile în care umbli desculţă… durerea trece. Rămân semne, uneori, semne pe care le voi purta toată viaţa. Dar cu care m-am obişnuit deja, fac parte din mine

O să fie intrigant să le descoperiţi pe Chloe şi Leyla, prietenia dintre ele, iubirile lor şi regretele ce le duc în suflet, o să fie plăcut să vedeţi dincolo de rochiile şi rujurile pe care le poartă, să le descoperiţi gîndurile şi sentimentele. Apoi bărbaţii, bărbaţii care au contat şi care au lăsat urme, aceasta face parte şi din prefaţa cărţii” a menţionat scriitoarea.

Autoarea a spus că protagoniștii coperții vor fi Marco și Diana Ballerini. „I-am ales pe ei, fiindcă familia Ballerini reprezintă pentru mine un adevărat tandem. Sunt un exemplu de pasiune, iubire și nebunie. Anume ei sunt cei care vor putea dezgoli sufletul cărții”, a precizat Corina.

Ce ține de lansare, scriitoarea a spus că va avea loc la 18 octombrie curent „Acum încă lucrăm la ultimele detalii. Sper că, cartea va avea succes, iar cititorii vor rămâne impresionați de ea”, a subliniat autoarea.

Ionela DOSCA

Cristina TOMAC


SEP 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...