[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Corina Bezdîga scrie o nouă carte și vrea O COPERTĂ SPECIALĂ: „Vreau pe cineva, vreau pe cineva cu disperare”

Scriitoarea Corina Bezdîga, în toamnă, va lansa noua sa carte, şi îşi doreşte ca să fie o copertă specială. Ea a mărturisit că e în proces de scriere, dar şi că e o carte feministă, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Facebook, Corina a dezvăluit detalii: „Credeam că niciodată nu o să mai scriu proză, cumva decisă că versurile sunt iubirea mea, dar am început într-o seară o poveste. O poveste de iubire cu tentă psihologică și elemente de motivare personală. O carte feministă și „lacrimogenă” pe alocuri. O carte despre singurătatea și fricile unei femei, despre cât de greu este să treacă peste pragul dezamăgirilor, o femeie care oferă prioritate carierei, până apare… El. Caci, desigur un el schimbă tot Universul unei femei.

Cartea încă se scrie, gândurile încă se așază, modificările încă se fac…eu încă sunt nehotărâtă. Oare romanul ăsta merită să vadă lumina tiparului? Nu mă îndoiesc de conținut dar… vreau o copertă specială, iar pe copertă vreau pe cineva, vreau pe cineva cu disperare, iar dacă asta se va întâmpla, atunci la toamnă ne vedem la o nouă lansare cu o nouă Eu – îndrăgostită, cu o carte născută din imaginație și presupuneri care devin într-un final -certitudini. Pariu!? Cu drag, a voastră”.

Cristina TOMAC


MAI 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...