[ X ]
FRESH
Încă o NOUTATE BUNĂ pentru vizitatorii parcului „OrheiLand”: Au fost ...
FOTO RARE cu gemenii lui George și-ai lui Amal Clooney. Ce mari s-au ...
GALA PREMIILOR Uniunii Scriitorilor din Moldova! Iată CINE sunt scriitorii ...
MILIOANE de vizualizări în doar o săptămână! Cleopatra Stratan: „Mi-a ...

Emilian Crețu, despre PRIMII săi BANI: „Duceam tot din jurul casei…”

Actorul, stilistul și vloggerul Emilian Crețu a avut de parcurs un drum lung până a ajunge la succesul de azi. La ce vârstă a făcut primii săi bani, dar și pe ce i-a cheltuit, SHOK.md a aflat.

„Primii bani au fost făcuți pe aluminiu. Era în sat un om care strângea aluminiu, iar eu duceam tot din jurul casei, ce era din aluminiu. Aveam vreo 13 ani și mai țin minte că, kilogramul era 50 bani. Tot în sat, vara am lucrat la cules castraveți și primul salariu a fost de 350 lei – o avere pentru mine atunci. Din ei îmi cumpăram rechizite școlare și dacă îmi mai rămânea ceva îmi luam și ceva țoale noi. Primul job a fost la 19 ani la o tabără de odihnă din Sadova, lucram director pe programe și “VAJATîI” (traducere din limba rusă: educator). Acolo am lucrat 4 veri și aveam un salariu lunar de peste 1000 lei”, a mărturisit Emilian.

Actorul a spus și care este cheia succesului său:

„Formula succesului este să trezești talentul din tine, să-l dezvolți și să muncești mult. Toți, da chiar toți avem un talent în noi, mulți nu-l descoperă pentru că nu au încredere în ei. Cred și sunt sigur că succesul meu este datorită ambiției, pe care o am, și faptul că vreau să fiu altfel, nu neapărat „zvizda” (traducere din limba rusă: vedetă/stea). Ca să ajungi undeva trebuie să muncești mult și să îți dai singur șuturi în fund. Trebuie să mergi doar înainte, chiar dacă ești la limită”.

Dacă e mulțumit sau nu de succesul și realizările de azi, actorul a făcut următoarea declarație: „Nu vreau să zic că am ajuns culmile succesului, dar recunosc faptul că am pornit de la 0 și cu 50 lei în buzunar, împrumutați de la mămica. Acum sunt unde sunt, fiindcă eu cred în propriile forțe și în talentul pe care-l am, asupra căruia lucrez și îl dezvolt”.

Ionela DOSCA

 


APR 10, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...