[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Cristina Evtodii, despre DIVORȚUL prin care a trecut: „M-am trezit într-un moment când am înțeles că trăiesc într-o altă realitate. Și acum sunt șocată”

Cristina Evtodii, jurnalistă și bloggeriță, a divorţat după 6 ani de relaţie cu jurnalistul Gabi Marcu. În cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2, ea a vorbit despre aceasta, dar şi a mărturisit cum a trecut peste, informează SHOK.md.

„A fost o perioadă grea şi am decis să pot comenta această situaţie în limita posibilităţilor. Pentru că am observat îmi scriu foarte multe femei, că trec prin aceeaşi cauză, deşi nimeni nu cunoaşte cauza în totalmente şi am decis că dacă şi o voi spune, o voi spune, o voi scoate într-o carte, pentru că e mult de povestit, e mult de relatat şi în mare parte e mult de relatat despre sentimente, emoţii şi ceea ce am trăit eu şi poate nu i-aş dori nimănui”, a dezvăluit Cristina.

Jurnalista avea o relaţie frumoasă, cel puţin, asta se vedea dintr-o parte, dar din exterior avea semne şi mesaje ca să deschidă ochii.

„Semne au fost foarte directe practic, au fost mesaje anonime şi pe această cale vreau să-i mulţumesc acelui anonim, bărbat sau femeie – nu ştiu, cert e că încerca să-mi deschidă ochii, eu i-am deschis tocmai în momentul în care am simţit cu adevărat ceva. Primul mesaj anonim timp de 6 ani la o distanţă bunicică, o dată în jumătate de an, în an, şi în care eram anunţată să deschid ochii. Eu zâmbeam şi credeam că e o farsă, dar uite că a avut dreptate cine îmi scria. Peste ani am înţeles că merita să fiu mai atentă”, a spus ea.

De asemenea, bloggeriţa a mărturisit, pentru sursa citată, că a fost trădată multiplu, a stat închisă 10 zile în casă, dar şi că a mers la psiholog.

M-am trezit într-un moment când mi-am dat seama că trăiesc într-o altă realitate, o viaţa paralelă care exista şi eu habar nu aveam de ea. Să ajungi să afli că viaţa ta, de fapt, era o jumătate din ceea ce se petrecea, asta-i demn de film şi de cărţi. Şi la moment sunt şocată. Nu m-aş fi gândit niciodată că voi afla şi că mi se va întâmpla atât de dur, dar asta e o lecţie şi am însuşit-o. M-am închis pe 10 zile în casă, nu a ştiut nici mama, nici cea mai bună prietenă ce mi se întâmplă şi asta nu este sănătos. Este sănătos să apelezi la un specialist, eu am ajuns cu fraza „Salvaţi-mi căsnicia”. Mi-am luat un bilet la prietena mea în Germania şi am petrecut acolo încă 10 zile, am avut tot timpul din lume să meditez şi am venit acasă, am mers a doua oară la psiholog şi i-am spus „Salvaţi-mă pe mine”. Cel mai dureros e să ştii că ai fost trădată tu şi familia ta. Unul dintre motivele care m-au amuzat este faptul că – uneori nu se face faţă la puterea de care dau eu dovadă, şi atunci am zis că eu nu pot să-mi temperez puterea. Nu am stat să împărţim nimic, mi-am luat tot ce e al meu, am şi lăsat din ce-i al meu acolo şi am început viaţa de la capăt”, a povestit Cristina.

Amintim că, Cristina Evtodii a fost căsătorită cu Gabi Marcu, prezentator radio și TV.

Cristina TOMAC


IUL 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...