[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton, o nouă apariție de senzație. E răvășitoare și a strălucit ...
Valeria Lungu a lansat PIESĂ NOUĂ: „Țin enorm de mult la ea”
Și-a arătat burtica și a spus CUM SE MENȚINE! Tany Vander: „De câteva ...
Ce seamănă fiica Umei Thurman cu mama ei! Maya îi calcă pe urme actriţei

Cristina Evtodii - în proces de DIVORȚ cu Gabi Marcu, după 6 ani împreună: „Probabil mai târziu voi putea vorbi despre această lecție dură”

Cristina Evtodii, jurnalistă și bloggeriță, și Gabi Marcu, prezentator radio și TV, s-au separat de ceva vreme și acum sunt în proces de divorț. Cei doi au fost împreună peste 6 ani, informează SHOK.md.

Cristina a confirmat că divorțează și a spus că-și dorește, astfel, să încheie discuțiile la subiect.

„Nu am motive de ce să ascund. Eu sunt cu conștiința împăcată ieșind din această relație. Da, noi cu Gabi suntem separați de ceva timp și în proces de divorț. Este de demnitatea mea, în primul rând, să închei subiectul și să mă limitez la a confirma acest zvon. Probabil mai târziu voi putea vorbi despre această lecție dură pe care am putut să o iau din 6 ani și 6 luni de relație. Sunt de acord că în problema unui cuplu, ambii poartă vina, dar nu și atunci când se întrec limitele bunului simț”, a scris ea, pe Facebook.

De asemenea, după aceasta experiență, Cristina a învățat o lecție: „Concluzia și sfatul meu? Lăsați orgoliile! Comunicați mult și savurați-vă fericirea, preferabil în liniște!”.

SHOK.md amintește: Cristina și Gabi s-au căsătorit în august 2016. De asemenea, ei și-au organizat o nuntă, în doi, în Mexic.

SHOK.md


APR 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...