[ X ]
[ X ]
FRESH
S-au DESPĂRȚIT după 9 ANI de RELAȚIE!
E pasionată de călătorii și a vizitat ZECI DE ȚĂRI! Olga Fedosenko: ...
Zis și făcut! Interpreta Stela Botez LANSEAZĂ CARTEA „Fata cu Cobza”: ...
Premierul Chicu – întrebat de un blogger: Care e REȚETA DE VARZĂ MURATĂ? ...

Cristina Gheiceanu – LA O LUNĂ de când e mămică: „Sper să mai crească un pic să-mi semene mie măcar un pic”

Bloggeriţa Cristina Gheiceanu de o lună de zile e mămică de fetiţă. În cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2, ea a dezvăluit detalii despre sarcină, dar şi micuţă, informează SHOK.md.

„În cel de-al doilea trimestru, la un control medical mi s-a spus că am colul mult prea scurt şi că am un risc mare de naştere prematură. Normal că, nici o mamă nu ar vrea să audă, a fost cred că – cea mai urâtă zi din viaţa mea. A fost foarte greu şi mămicile care au trecut prin asta ştiu despre ce e vorbesc.

Aici, în Elveţia, m-am simţit de parcă am fost unica femeie însărcinată şi asta datorită felului cum o femeie este tratată. Aici, după ce naşti, aproape la fiecare 3 – 4 zile vine o moaşă acasă, care vorbeşte cu tine, care te întreabă ce dificultăţi am mai întâlnit pe parcursul acelor zile cât ai fost acasă.

Eu sper să mai crească un pic să-mi semene mie măcar un pic, dar până la urmă tot ce contează ea să fie sănătoasă şi să aibă o copilărie cât mai frumoasă. Deocamdată vrem să o păstrăm pentru noi, pentru familia noastră, să ne bucurăm noi de ea si de chipul ei drăgălaş”, a spus Cristina.

Precizăm că, Cristina a devenit mămică la 3 martie a unei fetiţe – Adela.

Anterior, Cristina spunea, pe rețelele de socializare, că Adela e copia soțului ei, Ovidiu.

Cristina TOMAC


APR 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...