[ X ]
[ X ]
FRESH
De ce sunt obligate femeile regale să poarte tiare la recepţii?
Zdob și Zdub a lansat PIESĂ NOUĂ! Roman Iagupov: Eroul clipului e ...
De ZIUA SA DE NAȘTERE a muncit! Edgar Ștefăneț, SURPRINS la miezul ...
Britney Spears şi-a schimbat look-ul, dar năravul ba

Cristina Gheiceanu și Ovidiu Mendizov – 6 ani ÎMPREUNĂ: „Nici prin cap să-mi treacă că va deveni soțul meu”

Bloggerița Cristina Gheiceanu și fotbalistul Ovidiu Mendizov, zilele trecute, au sărbătorit 6 ani de când formează un cuplu, informează SHOK.md.

„Se implinesc 6 ani, de cand acest barbat frumos, pe nume Ovi, este in viata mea, dar si eu in a lui.) Cu 6 ani in urma, m-a invitat pentru prima data in oras. Deja stiti ca nu am mancat niciunul, caci prea mari erau emotiile. Desi, in stomacurile noatre se juca “Simfonia 40”, a lui Mozart.)))

Pe atunci, nici prin cap sa-mi treaca ca va deveni sotul meu, ca vom forma o familie si ca ne vom sustine in cele mai ciudate idei.))”, a mărturisit Cristina pe blog.

Bloggerița a povestit, totodată, cum a fost fiecare an împreună:

„Primul an Doamne, cum umblau, salbatic, hipopotamii prin stomacul meu si al lui. Fluturii nici nu aveau loc.))) Nu exista nimeni in jur. Eram doar noi si un Cupidon, care arunca cu sageti de dragoste, ba in unul ba in altul… Se vedea ca vrea sa ma cucereasca, caci imi trimitea flori intr-una!)))

Anul doi … Daca ma invita in oras, puteam sta si pana la 3 dimineata, chiar daca la 6 trebuia sa merg la munca si cand sa ma conduca acasa, mai stateam vreo 30 de minute si in fata scarii. Aveam impresia ca nu e de ajuns.))) 

Anul trei … Deja in anul 3 e nebunie…o nebunie si mai frumoasa. Atunci, si-a dat seama ca nu vrea sa ma piarda si trebuie sa actioneze repede)))) (bineinteles glumesc) si mi-a dat inelul de logodna. M-a prins, in offside!)))

Anul 4 … Am lasat totul balta si mi-am urmat dragostea. Am plecat in Suedia si asa ne-am pomenit doar noi doi, intr-o tara straina, cu multi multi necunoscuti.

Anul 5 …Iarasi las totul balta si ma mut in Elvetia, tot cu fotbalistul meu.))) Se vede ca ii place sa traiasca cu mine (clar l-am cucerit cu placintele moldovenesti.)) Nu rezista nimeni) si TADAM,  bat clopote de nunta.)))

Anul 6 … Deja la ora 12 – somn: ” Lasa ca mai vorbim maine”.)))
La capitolul mancare, cine primul reuseste, acela mananca ciocolata si plapuma DA, cea mai mare parte e la mine.))))) Deja stie ce e harbuz, ce e harman si cand vreau sa il tachinez un pic, ii zic sa-mi aduca o prasada (para). Hahah de fiecare data ma intreaba:  “CE??” )))”.

SHOK.md

 

 

 


MAR 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...