[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Cristina Gonța, despre PRENUMELE celui mic - Iustin: „Lui Gheorghe i-a plăcut, apoi - nu… acum îi place tare mult”

Le-a fost greu să aleagă un prenume pentru cel de-al doilea fiul al lor, iar decizia finală a fost – prenume străbunelului. Jurnalista Cristina Gonţa, soția prezentatorului TV – Gheorghe Gonța, a vorbit, pentru SHOK.md, despre cum ales numele micuţului Iustin, dar şi cum a reacţionat frăţiorul mai mare când l-a văzut pe cel mic.

„Cu alegerea numelui a fost, off, greluţ. Voiam un nume mai de-al nostru, nu suntem pentru nume străine, aşa că după Ionuţ era greu de ales ceva. Soţul voia tare mult numele Vladimir sau Alexandru, căci sunt nume puternice. Mie tot îmi plac, doar că Alexandru este prea des, iar Vladimir l-aş fi numit dacă avea deodată 30 de ani :). Mă gândeam la un nume care să înceapă cu litera I şi mi-am amintit de străbunelul Ostin, care probabil tot Iustin era, dar îi ziceau mai simplu. Lui Gheorghe i-a plăcut, apoi – nu, eu l-am lăsat să decidă singur, aşa că cu câteva săptămâni înainte să vină pe lume bebe, tata a decis că e bine Iustin Gonţa. Acum îi place tare mult”, a mărturisit Cristina.

De asemenea, proaspăta mămică a mărturisit că întâlnirea cu fratele mai mare a fost dulce, dar şi că viaţa e mai rapidă. „Frăţiorii s-au întâlnit încă la maternitate. Ionuţ a fost tare dulce, pentru că se supăra că nu ajungea să-şi pupe frăţiorul.  Acasă e tare drăgostos cu el și, deşi îi lipseşte din atenţia mea, nu se răzbună pe cel mic, ci – pe mine J dar, în linii mari e destul de înţelegător.

Viaţa e mai rapidă acum, căci totul e dublu, şi dragostea, şi grija, şi treburile. Dar avem doi băieţi frumoşi cu ochi albaştri şi nu putem fi decât fericiţi”, mai spus proaspăta mămică.

Cristina TOMAC


MAR 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...