[ X ]
[ X ]
FRESH
Reese Witherspoon: “La 40 de ani ştii cine eşti şi ce vrei”
Concert, petrecere COSMICĂ și călătorie ÎN UNIVERS! „OrheiLand” se ...
Tatiana Nastas a dezvăluit TREI MOTIVE pentru care babyshower-ul ei ...
În cadrul Festivalului „Slaveanskii Bazar” ar putea fi organizată ...

Cu emoții și INTERVENȚII ȘOVĂITOARE! Radu Gulica: „Debutul meu în televiziune a fost prin 2014”

Interpretul şi prezentatorul TV Radu Gulica, astăzi, de Ziua Mondială a Televiziunii, a vorbit, pentru SHOK.md, despre experienţa şi debutul în TV, dar şi ce îşi doreşte pe viitor.

„Televiziunea este o pasiune, una în care te redescoperi și din alte unghiuri de vedere, cunoști o groază de lume buna + te dezvolți ca personalitate, este un domeniu al jurnalismului in care trebuie sa fii un pic altfel, decât, de exemplu, prezentator radio, să vorbești mai lent, să dai bine la camera și să transmiți corect informația telespectatorului.

Debutul meu în TV a fost prin 2014, tot la emisiunea „Bună Dimineața”, pe Moldova 1, un debut cu emoții pozitive, nerăbdare și intervenții șovăitoare în prima perioada, ulterior totul s-a pus la locul sau.

Este frumos când ai parte de invitaţi care te înțeleg din jumătate de cuvânt, sau privire, invitaţi culţi, cu un vocabular bogat, iar mai greu? Invers, când mai apar invitaţi care stau prost la capitolul „arta vorbirii”, sau mai există, uneori, tematici care nu prea îţi sunt pe plac, dar, trebuie să faci faţă. Nu ai de ales.

Îmi doresc să am parte de intervenţii inspirate, invitaţi de calitate şi multă energie, or nu e atât de simplu să te trezeşti la 5 dimineaţa”, a spus Radu.

Cristina TOMAC


NOI 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...