[ X ]
FRESH
Cum să îl faci să te ceară în căsătorie, în funcție de zodia lui!
Horoscop 22 mai 2019. Clipe de neuitat în vacanţă şi o promisiune
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...

Cu limuzină, cină romantică și CONCERT INCENDIAR - AȘA au sărbătorit ÎNDRĂGOSTIȚII la Orhei! FOTO//

Totul începe de la Dragoste – sub acest slogan a fost celebrată Ziua Îndrăgostiților la Orhei. Ieri, cerul Orheiului a fost acoperit de baloane, iar Scuarul Europei a fost transformat într-o alee a îndrăgostiților cu decor în stilul sărbătorii, informează SHOK.md.

Startul sărbătorii a fost dat de Tinerii Orheiului. Ei au organizat un flashmob cu mii de baloane. Aceștia au scris cuvântul ce desemnează cele mai frumoase sentimente – LOVE, după care miile de baloane au împânzit cerul orașului. Momentul s-a desfășurat în aplauzele și privirile a mii de orheieni și oaspeți care au venit să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților la Orhei.

Sărbătoarea a continuat cu un concert excepțional cu îndrăgiții interpreți autohtoni Tania Cergă, Ionel Istrati, Kapushon, Mani și DJ Slavik.

Cu un mesaj de felicitare a venit și Primarul de Orhei, Ilan Șor, care a transmis felicitări cu ocazia acestei sărbători. Nici de această dată, Ilan ȘOR nu a ezitat să le spună orheienilor cât de mult îi iubește.

Iubirea și fericirea a ”plutit în atmosfera” generată la Orhei. De la adolescenți până la cei mai în vârstă au fost surpriși de obiectivul fotografului îmbrățișându-se și sărutându-se.

Sărbătoarea a fost condimentată cu trei concursuri tematice și interactive, care le-a oferit posibilitatea îndrăgostiților să-și manifeste inspirația și romantismul.

Cele trei perechi desemnate câștigătoare au avut parte de o surpriză unică din partea Primarului de Orhei, Ilan ȘOR: au fost urcați într-o limuzină și duși în Chișinău, acolo unde într-un restaurant îi aștepta o cină romantică cu decoruri tematice și o atmosferă de neuitat.

Mai mult, toți cei care au ales să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților la Orhei au avut parte și de alte suprize dulci. Sute de acadele conturate în simbolul dragostei au fost împărțite gratuit.

Ca de fiecare dată, cei prezenți au adus mulțumiri Primăriei Orhei și Primarului Ilan ȘOR pentru evenimentul organizat și atmosfera de sărbătoare.

Sărbătoarea a culminat cu o petrecere în stil disco.

SHOK.md


FEB 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...