[ X ]
[ X ]
FRESH
Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ÎN CARANTINĂ: „Cine vrea aleargă maratoane ...
Aura și Georgeta Voinovan – DE NERECUNOSCUT: „Nici nu spun câți ani ...
Idee de AFACERE pe timp de pandemie! Un cuplu de artiști vrea să livreze ...

Cum a ajuns ACTOR? Iurie Gologan: Era un vis de-al meu de mic! Când am venit la Chișinău, am mers la jurnalism, apoi…

Actorul şi prezentatorul TV Iurie Gologan, după absolvirea liceului, nu avea în gând să devină actor, era doar un vis de-al său, însă, după un an jumătate de studii în jurnalism, a fost îndrumat la actorie, informează SHOK.md.

„De ce am ales să fac actorie, nu ştiu. Aveam undeva gândul ăsta de mic copil, am crescut la ţară nu am avut această posibilitate şi deschidere ca să frecventez instituţii de teatru, ca să discut cu oameni din acest domeniu. Respectiv, probabil, era un vis de-al meu, priveam la televizor filme şi ca orice copil îţi doreai să fii acolo în centru atenţiei. Asta a fost, dar nu am avut în gând. Când am venit, după absolvirea liceului din localitate, la Chişinău, am mers la facultatea de jurnalism.

Am făcut un an jumate, după care simţeam că mai vreau ceva, îmi era puţin ce era acolo. Eu citeam foarte mult, scriam poezii şi întâmplător am ajuns. De fapt, am aflat de la cineva că este şcoală de actorie de unde ies actori pregătiţi. După un an şi jumătate de studii, m-am dus să-mi încerc norocul acolo, am intrat, am încercat să fac două facultăţi, nu mi-a reuşit, nu mi-a permis şi am rămas cu actoria.

Nu am renunţat la jurnalism, îl fac fără diplomă de studii, deşi am o practică destul de bună”, a spus Iurie, în cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV.

Cristina TOMAC


NOI 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...