[ X ]
FRESH
Jumătate de viață – FĂRĂ CARNE! Bloggeriță: „În clasa a 7-a am decis ...
Lia Taburcean, despre RELAȚIA EI cu Kapushon: „Nu cam am șanse la ...
Ducii de Sussex au făcut publică o nouă fotografie cu Archie. Cu cine ...
Brio Sonores A DAT LOVITURA: „Începând cu acest moment renumitul compozitor ...

Un cunoscut portal de știri din Moldova marchează 13 ANI DE LA LANSARE. Cu această ocazie – O NOUĂ VERSIUNE!

Portalul de știri www.unimedia.md marchează astăzi 13 ani de lansare, informează SHOK.md.

Acum, după 13 ani, suntem deja mai maturi și mult mai experimentați. Avem un nume pe piață și o arhivă cât o jumătate de istorie recentă a Republicii Moldova. Sunt vremuri cum probabil nu și le-a dorit nimeni, dar în care ne fierbem zi de zi și cu care trăim. În acești 13 ani, mass-media, la fel ca lumea întreagă, s-a schimbat enorm. Tehnologiile au dat peste cap orice închipuire despre cotidian, iar viteza cu care se schimbă lucrurile în online este pur și simplu amețitoare. Telefoanele mobile, tabletele, rețelele sociale, toate au făcut ca informația să capete viteză, calitatea imaginilor de orice fel este peste tot ce a fost acum 13 ani, totul e altfel. Presa a devenit o mare provocare, iar din fericire, valorile UNIMEDIA – operativitate, echidistanță, corectitudine – ne-au făcut să rezistăm acestor vremuri tulburi. În ultimul an am reușit schimbări majore. Am modificat design-ul site-ului destul de radical. Am lansat o versiune mobilă unică pentru Moldova. Iar la nivel editorial am implementat cu succes conceptul de MoJo – Mobile Journalism”, menționează Cristian Jardan, directorul portalului, într-un editorial special.

De asemenea, el a comunicat că, astăzi, în zi de aniversare, lansează o nouă versiune a site-ului. „Am îmbunătățit semnificativ design-ul de frontend și am schimbat total capacitatea editorială a acestuia. De acum încolo, vom lucra în SuperDesk, unul dintre cele mai performante tool-uri editoriale din lume, adaptat pentru online de prietenii și partenerii noștri de la StudioTechno. Cei care de altfel, au creat noul site și ultima versiune pe care o vedeți acum în fața ochilor”, a precizat jurnalistul.

SHOK.md precizează: Lansat la 20 septembrie 2005 sub numele de uni.md a devenit, în scurt timp, lider între publicaţiile online din Moldova. Inițial, platforma online a uni.md se comporta ca un digest de știri, pentru ca ulterior, echipa site-ului să producă conținut propriu. În octombrie 2006, și-a asumat o noua identitate: UNIMEDIA.MD – platformă multimedia de informare în timp real, cu cele mai tari ştiri, obţinute din surse credibile şi verificabile. 2015 a însemnat o schimbare la nivel de conducere și proprietate a instituției, dar care, la nivel editorial a rămas neschimbată.

SHOK.md


SEP 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...