[ X ]
[ X ]
FRESH
Există VIAȚĂ DUPĂ DIVORȚ! Katy Rain: „Este cineva”
FIICA lui Igor Cuciuc a lansat O PIESĂ SOLO, nu în stil etno! Producătorul: ...
Ce spune Inna despre bărbatul din viața ei: „Nu îmi aleg niciodată ...
Top 3 zodii de bărbaţi geloşi. Nativul Taur e de nestăpânit

Cuplul prezidențial a făcut UN NOU CADOU, pentru o familie cu 5 copii! Prima Doamnă a înmânat CHEILE de la casă! FOTO//

Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a înmânat familiei Bivol din localitatea Talmaza, raionul Ștefan Vodă cheile de la locuința procurată cu suportul Fundației de Binefacere „Din Suflet”, informează SHOK.md.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a oferit detalii, într-o postare pe Facebook: „Familia Bivol, care crește cinci copii minori, trăia cu chirie și riscau să rămână pe drumuri. Împreună cu Prima Doamnă am decis să ajutăm familia respectivă și să realizăm visul celor cinci copilași de a avea o casă părintească.

Totodată, pentru a ameliora greutățile cotidiene cu care se confruntă familia, Fundația de Binefacere „Din Suflet” a donat familiei Bivol și alte daruri: o mașină de spălat, produse alimentare, jucării și alte lucruri de primă necesitate, dar și ajutorul unic în sumă de 4000 de lei, oferit familiilor în care se naște al 4-lea sau următorul copil”.

SHOK.md precizează: pe parcursul a mai puțin de doi ani de activitate a Fundației „Din Suflet”, în cadrul proiectului „Casa Părintească”, fundația a oferit suport pentru procurarea, construcția sau reconstrucția locuinței, la peste 50 de familii social vulnerabile din toată țara.

SHOK.md

 


NOI 22, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...